20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

10 червня свій День народження відзначає старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Ятло Людмила Григорівна.

Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, родинної злагоди та достатку, життєвого оптимізму та творчого натхнення.

Нехай щастить Вам у всіх намірах та задумах. Бажаємо Вам духовних злетів, невичерпної життєвої енергії, плідної праці, сімейного благополуччя, достойної шани від колег!

З Днем народження!

Адміністрація та
професорсько-викладацький колектив
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Щиро вітаємо талановиту випускницю спеціальності «Образотворче мистецтво» Оксану Лавриченко з перемогою у Всеукраїнському пленері молодих художників «Вернісаж тернового поля 2021: В.Гнатюк очима сучасника», який проходив дистанційно 9-15 травня у Тернопільському

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

22 травня свій  День народження  відзначає доцент кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін,  заслужений працівник культури України Леонід Петрович Ятло. Шановний Леоніде Петровичу! Щиро вітаємо  Вас з Днем народження та бажаємо

РОБОТА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІРОБОТА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

На мистецько-педагогічному факультеті здійснюється підготовка фахівців за напрямами: «Музичне мистецтво», «Образотворче мистецтво» та «Хореографія» зі спеціалізаціями: соціальна педагогіка та художня культура. За останні роки розширився спектр пропонованих факультетом освітніх послуг: