20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 29 жовтня, свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Москальчук Владислав Васильович!

Шановний Владиславе Васильовичу!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, миру та злагоди. Бажаємо щоб кожен день Вашого життя був наповнений оптимізмом, свіжими ідеями та цікавими зустрічами. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги.

Адміністрація та професорсько-викладацький
колектив факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітні програми: 014 Середня освіта.

ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ У СЛОВАЧЧИНІПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ У СЛОВАЧЧИНІ

26 – 31 березня 2015 року у м. Ліптовський мікулаш (Словаччина) відбувся ХІ Міжнародний конкурс-фестиваль молодих виконавців «Mountain constellation – aspiration, fantasy, flight», на якому здобув перемогу у номінації «Інструментальний