20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 29 жовтня, свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Москальчук Владислав Васильович!

Шановний Владиславе Васильовичу!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, миру та злагоди. Бажаємо щоб кожен день Вашого життя був наповнений оптимізмом, свіжими ідеями та цікавими зустрічами. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців, а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги.

Адміністрація та професорсько-викладацький
колектив факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ЯРМАРОК «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ»ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ЯРМАРОК «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ»

З0 жовтня пройшла непересічна подія – благодійний кулінарний ярмарок «Кухні народів світу». Мистецько-педагогічному факультету випала можливість готувати іспанські страви. Основна мета заходу полягала не лише у демонстрації кулінарних талантів наших

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – Міжнародний жіночий день. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті –