20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ В ПАМ’ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ В ПАМ’ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

29 серпня – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ! 

В честь пам’яті кожного студента та випускника УДПУ імені Павла Тичини, хто віддав найцінніше – своє життя, захищаючи Україну було проведено забіг на центральному стадіоні міста Умань.

До забігу могли долучитися всі охочі – науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти нашого університету та воїни ЗСУ, що бігли в пам’ять за загиблих уманчан та жителів району.  Забіг пройшов під гаслом «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»!

Факультет мистецтв шанує, поважає та підтримує українських воїнів приділяє особливу увагу формуванню національної свідомості та активної громадсько-політичної діяльності здобувачів вищої освіти!

Схожі новини

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні студенти та викладачі! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині

ВІДБУЛОСЯ СВЯТКУВАННЯ 85-РІЧЧЯ УНІВЕРСИТЕТУ!ВІДБУЛОСЯ СВЯТКУВАННЯ 85-РІЧЧЯ УНІВЕРСИТЕТУ!

19 листопада 2015 року в актовій залі нового корпусу відбулося святкове зібрання з нагоди відзначення 85-річчя Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. У святковій залі зібралася уся велика і

ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПАВЛА МУРАВСЬКОГО В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ХОРОВОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»ВІДБУВСЯ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПАВЛА МУРАВСЬКОГО В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ХОРОВОЇ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ»

21 листопада кафедрою музикознавства та вокально-хорових дисциплін було проведено Регіональний науково-методичний семінар «Мистецько-педагогічна діяльність Павла Муравського в контексті розвитку хорової культури України», головною метою організації якого є представлення і узагальнення