20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ХУДОЖНЬОЇ ОСВІТИ І МАЙСТЕРНОСТІ

ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ТВОРЧОГО ЦЕНТРУ ХУДОЖНЬОЇ ОСВІТИ І МАЙСТЕРНОСТІ

20 вересня 2024 відбулось чергове засідання Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності. Засідання було присвячене плануванню роботи Центру за напрямками:

  • Наукової діяльності, а саме організаційна підготовка до проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», запланованої на 7-8 листопада 2024 р. Було визначено орг. комітет конференції та скореговано тематичні напрями конференції.
  • Збереженню національної ідентичності та культури, а саме створення при Центрі банку візуальної інформації, що засвідчує результативність діяльності у формі кіно, відео, аудіо та фото матеріалів, літературних джерел, електронних видань, інтернет-ресурсів, фонду художніх творів, виробів декоративно-прикладного мистецтва тощо. Створення цифрової карти «Мистецтво Черкащини». Збір матеріалів та їх оцифрування за рубриками: П.І. митця, біографічна довідка; твори мистецтва (фото, відео, альбоми, ноти); публікації про митця; фотогалерея.
  • Координації наукової діяльності здобувачів. Члени Центру розглядали проблеми та перспективи навчання здобувачів-іноземців. Визначили певні складнощі освітнього процесу для іноземців, колегіально погодили вимоги до оформлення звітної документації з практичної підготовки та оформленні кваліфікаційних робіт. До обговорення долучились представники делегації з Китаю.

Схожі новини

НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»

Шановні викладачі, дорогі студенти, гості сайту! Нагадуємо, що 7 квітня на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було оголошено фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Голосування триватиме до 00:00

ВІДБУВСЯ І ТУР СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАРОДНО-СЦЕНІЧНОГО ТАНЦЮВІДБУВСЯ І ТУР СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАРОДНО-СЦЕНІЧНОГО ТАНЦЮ

Нещодавно, кафедрою хореографії та художньої культури було проведено І тур студентської олімпіади з народно-сценічного танцю, активними учасниками якої стали студенти 44 групи напряму підготовки: «Хореографія» під керівництвом викладача кафедри Куценка Сергія

ЗАПРОШУЄМО НА ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР»!ЗАПРОШУЄМО НА ЦЕРЕМОНІЮ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР»!

Шановні студенти, викладачі! Запрошуємо відвідати церемонію вручення дипломів випускникам ОС «Магістр», яка відбудеться 14 лютого 2020 року о 12:00 в приміщенні актової зали навчального корпусу №3!