20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Пічкур Микола Олександрович!

Пічкур

З цієї нагоди бажаємо дорогому ювіляру міцного здоров’я, довгих років життя, зігрітих любов’ю і повагою рідних і близьких. Хай благословенною буде життєва дорога і нехай завжди супроводжують віра, надія і любов. Божого благословення Вам і Вашій родині на довгі роки.

rozy-krasnye-buket-cvety-1024x704

З повагою, адміністрація
факультету мистецтв,
кафедра образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА!УКРАЇНА – ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА!

День Європи ‑ це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати,

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

Шановні викладачі, аспіранти, докторанти! Запрошуємо взяти участь у VІ Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 17-18 жовтня 2019 року в Уманському державному педагогічному

Незабутня подорож студентів-хореографів до КиєваНезабутня подорож студентів-хореографів до Києва

     Минулого тижня викладачі та студенти-хореографи на чолі із деканом мистецько-педагогічного факультету Оленою Дудник і завідувачем кафедри хореографії та художньої культури Людмилою Андрощук здійснили незабутню поїздку до столиці України.