20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник культури України, художній керівник та учасник вокального чоловічого тріо «Гонта» Валентин Анатолійович Купчик!

Купчик Валентин

Шановний імениннику! Прийміть наші найщиріші вітання з Днем народження!
Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоров’я і благополуччя – у щоденному житті. Нехай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможе досягти Вам нових висот! Нехай збудуться Ваші найпотаємніші бажання, збережеться все хороше, що є у Вашому житті і примножаться миті радості, любові та оптимізму! Зі святом!

1

Адміністрація,
професорсько-викладацький
колектив факультету мистецтв,
кафедра музикознавства та
вокально-хорових дисциплін

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА «ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ – 2019»СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА «ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ – 2019»

20 лютого в актовій залі корпусу №3 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся фестиваль-конкурс аматорського мистецтва «Пісенний вернісаж – 2019». Захід було проведено за підтримки Студради та Центру

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи», яка відбудеться 24 жовтня 2014 року в Уманському державному педагогічному університеті