20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРШИЙ ТЕАТРАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВУЛИЧНОЇ СЦЕНИ

ПЕРШИЙ ТЕАТРАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВУЛИЧНОЇ СЦЕНИ

2 червня 2013 року в Умані відбувся Перший театральний фестиваль вуличної сцени у рамках проведення культурно-мистецької акції «Умань – культурна столиця України», започаткованої народним депутатом України Антоном Яценком. Це було справжнє свято для жителів та гостей міста! У програмі було багато цікавих заходів: майстер-класи, театральні витупи, шоу на ходулях, вогняне шоу та ін. Творчі колективи Уманського державного педагогічного університету, зокрема мистецько-педагогічного факультету, не залишилися осторонь, а подарували прекрасний концерт глядачам на центральній площі міста.

Відкривав дійство духовий оркестр, у складі якого є і студенти нашого факультету.

оркестр

Чудовими виступами заворожували усіх присутніх учасники народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві» (керівник – Людмила Андрощук) 

така як ти танго циганиDSC_0029

народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» (керівник – Сергій Куценко)

яворина

народний вокальний ансамбль «Софія» (керівник – Василь Семенчук) 

софія

тріо «Гонта» (керівник – Валентин Купчик)

гонта

та солісти-вокалісти 

дереенюк

Крім того, у центральному парку міста дебютували юні учасники дитячої хореографічної студії «Арабеск» (керівник – Євгенія Куценко).
Особлива подяка виноситься викладачам та студентам спеціальності “Образотворче мистецтво” за прекрасно організовані майтер-класи та виставку у центральному парку.

мастерклас3 мастерклас1 мастерклас2

Ця мистецька акція нікого не залишила байдужим, подарувавши безліч позитивних емоцій як глядачам, так і учасникам!

Один коментар до “ПЕРШИЙ ТЕАТРАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВУЛИЧНОЇ СЦЕНИ”

  1. Марія, мистецтво вимагає жертв:)!!! Хоча позитивні емоції під час і після виступу завжди приглушують будь-який біль)))
    Захід дійсно був дуже цікавий!!! Дякуємо організаторам!

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ОСВІТЯНИ! Прийміть найщиріші вітання до професійного свята – Дня працівника освіти! Здоров’я Вам, життєвої сили та енергії. Нехай Вас завжди оберігає людська доброта, шана і щастя сплітається в

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

День народження – найбажаніше свято в році, адже в цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса і збуваються його мрії і бажання! Здійснення мрій та справжніх чудес сьогодні і повсякчас

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

31 травня 2022 року в м. Одеса відбувся Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «ЧОРНОМОРСЬКА СОНАТА». У номінації «Оригінальне мистецтво» жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляла студентка кафедри інструментального