20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

14 листопада в 101 аудиторії відбувся захист переддипломної практики студентів І курсу ОКР «спеціаліст» спеціальності «Образотворче мистецтво».

До захисту практики майбутні спеціалісти поставилися відповідально, підготувавши належним чином документацію та надавши змістовні та методично обґрунтовані відповіді.

alxubr2e_ie

kmrm3syqkzo

wlhgdls-y-e

Студенти проходили практику в різних навчальних закладах міста та району. Майбутні фахівці повернулися зі шкіл сповнені приємних вражень. Вони мали змогу випробувати себе в ролі вчителів образотворчого мистецтва, що багатьом із них дуже сподобалося. Маємо надію, що набутий досвід під час проходження практики стане у пригоді студентам у подальшій професійній діяльності.

Залишити відповідь

Схожі новини

РЕЗУЛЬТАТИ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»РЕЗУЛЬТАТИ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

З 15 січня по 23 лютого 2015 року адміністрацією мистецько-педагогічного факультету було оголошено конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі берали участь заходи наукової, виховної та

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

На факультеті відбулося  перше засідання Ради роботодавців. Захід об’єднав адміністрацію факультету, гарантів ОПП, завідувачів кафедр та представників роботодавців у галузі освіти та культури з різних куточків України. Зі вступним словом

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РЕГІОНАЛЬНОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У РЕГІОНАЛЬНОМУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у регіональному науково-методичномусемінарі «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН», що проводиться 14 травня 2014 року мистецько-педагогічним факультетом Інституту розвитку дитини Уманського державного