20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

14 листопада в 101 аудиторії відбувся захист переддипломної практики студентів І курсу ОКР «спеціаліст» спеціальності «Образотворче мистецтво».

До захисту практики майбутні спеціалісти поставилися відповідально, підготувавши належним чином документацію та надавши змістовні та методично обґрунтовані відповіді.

alxubr2e_ie

kmrm3syqkzo

wlhgdls-y-e

Студенти проходили практику в різних навчальних закладах міста та району. Майбутні фахівці повернулися зі шкіл сповнені приємних вражень. Вони мали змогу випробувати себе в ролі вчителів образотворчого мистецтва, що багатьом із них дуже сподобалося. Маємо надію, що набутий досвід під час проходження практики стане у пригоді студентам у подальшій професійній діяльності.

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Всеукраїнської студентської наукової конференції «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 28 квітня 2016 року на базі факультету мистецтв Уманського державного

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

24 листопада 2020 року дистанційно в режимі он-лайн відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 64‑М групи денної та 267 групи заочної форм навчання кафедри інструментального виконавства

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ОСВІТЯНИ! Прийміть найщиріші вітання до професійного свята – Дня працівника освіти! Здоров’я Вам, життєвої сили та енергії. Нехай Вас завжди оберігає людська доброта, шана і щастя сплітається в