20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СИСТЕМА OPEN JOURNAL SYSTEMS СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ОБГОВОРЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

СИСТЕМА OPEN JOURNAL SYSTEMS СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ОБГОВОРЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

Нині в Україні розпочинається активний перехід до світових стандартів проведення наукових досліджень. І Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини не є виключенням цього процесу.

Наукова діяльність факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини є інтелектуальною творчою діяльністю, спрямованою на одержання і використання нових знань. Основними її формами є фундаментальні та прикладні наукові дослідження, які активно публікуються науковцями факультету у періодичних виданнях нашого університету.

Саме тому, 19 вересня 2018 року, на факультеті мистецтв пройшов науково-методичний семінар, в рамках якого відбулася зустріч професорсько-викладацького складу факультету мистецтв із завідувачем редакційного відділу університету, кандидатом педагогічних наук, доцентом Загоруйко Людмилою Олексіївною.

Основною метою зустрічі стали нововведення у порядку подання результатів наукових досліджень до друку в збірники наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, у зв’язку з їхнім переходом на програмне забезпечення Open Journal Systems – новітню прогресивну технологію підтримки фахових видань та організації наукового інформаційного обміну.

Зі слів Людмили Олексіївни стало зрозумілим те, що ця необхідність впроваджується для сприяння розвитку рецензованих публікацій з відкритим доступом, надання технічної інфраструктури не лише для презентації в Інтернеті журнальних статей, але і для усього процесу редакційного керування, в тому числі подання статті, кілька-разового рецензування, а також індексації.

Детально вивчивши алгоритм дій автора і рецензента в процесі представлення та експертного розгляду наукових рукописів, учасники семінару пройшли експрес-підготовку з питань реєстрації та подання матеріалів в системі Open Journal Systems.

Колектив факультету мистецтв висловлює подяку завідувачу редакційного відділу університету, кандидату педагогічних наук, доценту Загоруйко Людмилі Олексіївні за проведений семінар.

Залишити відповідь

Схожі новини

Х ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»Х ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

16 березня 2023 року на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться Х Всеукраїнська студентська наукова конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів» Робота конференції планується за

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»

Для участі в ІІ Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2015» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 16 травня 2015 року на базі кафедри хореографії та