20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СИСТЕМА OPEN JOURNAL SYSTEMS СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ОБГОВОРЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

СИСТЕМА OPEN JOURNAL SYSTEMS СТАЛА ПРЕДМЕТОМ ОБГОВОРЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО СЕМІНАРУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

Нині в Україні розпочинається активний перехід до світових стандартів проведення наукових досліджень. І Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини не є виключенням цього процесу.

Наукова діяльність факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини є інтелектуальною творчою діяльністю, спрямованою на одержання і використання нових знань. Основними її формами є фундаментальні та прикладні наукові дослідження, які активно публікуються науковцями факультету у періодичних виданнях нашого університету.

Саме тому, 19 вересня 2018 року, на факультеті мистецтв пройшов науково-методичний семінар, в рамках якого відбулася зустріч професорсько-викладацького складу факультету мистецтв із завідувачем редакційного відділу університету, кандидатом педагогічних наук, доцентом Загоруйко Людмилою Олексіївною.

Основною метою зустрічі стали нововведення у порядку подання результатів наукових досліджень до друку в збірники наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, у зв’язку з їхнім переходом на програмне забезпечення Open Journal Systems – новітню прогресивну технологію підтримки фахових видань та організації наукового інформаційного обміну.

Зі слів Людмили Олексіївни стало зрозумілим те, що ця необхідність впроваджується для сприяння розвитку рецензованих публікацій з відкритим доступом, надання технічної інфраструктури не лише для презентації в Інтернеті журнальних статей, але і для усього процесу редакційного керування, в тому числі подання статті, кілька-разового рецензування, а також індексації.

Детально вивчивши алгоритм дій автора і рецензента в процесі представлення та експертного розгляду наукових рукописів, учасники семінару пройшли експрес-підготовку з питань реєстрації та подання матеріалів в системі Open Journal Systems.

Колектив факультету мистецтв висловлює подяку завідувачу редакційного відділу університету, кандидату педагогічних наук, доценту Загоруйко Людмилі Олексіївні за проведений семінар.

Залишити відповідь

Схожі новини

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЙ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ НАЙТАЛАНОВИТІШИМ МОЛОДИМ ВЧЕНИМОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЙ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ НАЙТАЛАНОВИТІШИМ МОЛОДИМ ВЧЕНИМ

Департамент науково-технічного розвитку МОН України оголошує про прийом документів претендентів на здобуття Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок. Подання заявок: до 15 березня 2019 року.

НЕЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН СТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ НАД УДОСКОНАЛЕННЯМ СВОЄЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИНЕЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН СТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ НАД УДОСКОНАЛЕННЯМ СВОЄЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Фізична підготовка в хореографії – процес виховання фізичних якостей, які є необхідними для успішного оволодіння хореографічними вправами, елементами, з’єднаннями і цілими танцювальними композиціями. Розвитком фізичних якостей у цьому виді діяльності

ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У ВІДНІПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У ВІДНІ

3 червня 2023 року у Відні відбувся Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «CHARMING VIENNA». В інструментальному жанрі Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв народний аматорський інструментальний дует «Ренесанс» (художній керівник