20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАХИСТИ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

ЗАХИСТИ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

22 травня та 27 травня 2019 року проходили захисти випускних кваліфікаційних робіт заочної форми навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» освітнього ступеня «бакалавр», а також студентки-магістранки з терміном навчання 1,9 місяців.

Екзаменаційні комісії були затверджені наказом ректора у складі: Сотської Галини Іванівни (голова комісії ОС «магістр», доктор педагогічних наук, професор), Короля Анатолія Миколайовича (заступник голови комісії, кандидат педагогічних наук, доцент), Музики Ольги Яношівни (голова комісії ОС «бакалавр», кандидат педагогічних наук, доцент), Пічкура Миколи Олександровича (член комісії, кандидат педагогічних наук, професор) Семенової Олени Віталіївни (член комісії, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва), Горчинської Тетяни Сергіївни (секретар комісії на заочній формі навчання, старший лаборант кафедри образотворчого мистецтва).

Захист випускних кваліфікаційних робіт пройшов в спокійній, діловій і принциповій атмосфері. Усі члени ЕК та екзаменатори проявили належний професіоналізм у проведенні екзаменів та оцінюванні відповідей студентів-випускників.

Студенти ОС «бакалавр» (заочна форма навчання) захищали кваліфікаційну роботу. Специфікою випускної кваліфікаційної роботи спеціальності образотворче мистецтво є те, що вона складається із теоретичного (пояснювальна записка) та практичного компонента у вигляді завершеного твору, виконаного у будь-якій художній техніці (живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво).

Майбутні художники-педагоги у своїх дослідженнях розглянули низку важливих і актуальних питань, присвячених проблемам фахової мистецької освіти. Випускники продемонстрували високий рівень теоретичної і практичної підготовки, отримавши позитивні оцінки та схвальні відгуки наукових керівників і членів екзаменаційної комісії.

Вітаємо усіх випускників з успішним завершенням навчання, бажаємо подальших творчих і наукових злетів, реалізації у професійній кар’єрі!

Випускників ОС «бакалавр» чекаємо на вступних екзаменах до магістратури! 

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

23 серпня – День Державного Прапора України. Це важливе свято для усіх українців. Адже український народ,багато років тому, зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Сьогодні  наша

ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня – річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС. У цей день 35 років тому сталася найбільша в історії людства техногенна катастрофа. Чорнобильська трагедія віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»

10-11 грудня 2022 року відбувся ІХ Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності». За рішенням журі найвищий ступінь нагороди Гран-прі отримали: Азарій Чадай-Фесик (І курс ОС «Магістр») та гітарний дует «Містерія» (у