20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗДОБУЛА ПЕРШІСТЬ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «UNIVERSE OF ARTS»!

СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗДОБУЛА ПЕРШІСТЬ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «UNIVERSE OF ARTS»!

18 грудня 2019 року студентка кафедри інструментального виконавства Анастасія Царикова (клас викладача ‒ Анатолія Коваленка) успішно представила Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на І Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «UNIVERSE OF ARTS».

У номінації народні інструменти (гітара) Анастасія, змагаючись зі студентами музичних академій, стала лауреатом І премії. Виступи учасників оцінювало високоповажне журі у складі: Ірини Форманюк (м. Одеса), Ольги Вільгуцької (м. Львів) та Анастасії Шараменко (м. Одеса).

Бажаємо студентам та викладачам кафедри інструментального виконавства творчого натхнення та подальших перемог!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у VІI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Молодь, освіта, наука та мистецтво», яка відбудеться 25-26 листопада 2021 року на базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає старший лаборант кафедри хореографії та художньої культури Косенко Наталія Едуардівна. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

Шановні абітурієнти! Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання за спеціальностями: 024 “Хореографія” та 014 “Середня освіта. Хореографія”! Освітньо-професійні програми