20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ Е-КВИТОК СТУДЕНТА – ПОВНОЦІННИЙ АНАЛОГ ЗВИЧАЙНОГО СТУДЕНТСЬКОГО

Е-КВИТОК СТУДЕНТА – ПОВНОЦІННИЙ АНАЛОГ ЗВИЧАЙНОГО СТУДЕНТСЬКОГО

Шановні студенти! Доводимо до вашого відома, що упродовж 2020 року ви матимете можливість оформити електронні студентські квитки за допомогою онлайн-сервісу державних послуг «Дія».

Е-квиток студента стане повноцінним аналогом звичайного студентського квитка – він підтверджуватиме статус студента та право на пільги, передбачені законодавством. Е-квиток не вимагатиме додаткового пред’явлення звичайного студентського квитка чи документа, що посвідчує особу. Пред’являти сам е-квиток студента можна буде за допомогою додатку «Дія» на смартфоні.

Для того, щоб отримати е-квиток, необхідно завантажити на смартфон додаток онлайн-сервісу державних послуг «Дія» та пройти ідентифікацію в ньому. Е-квиток формується в додатку автоматично, якщо в Реєстрі студентських квитків Єдиної державної електронної бази з питань освіти є дані про студентський квиток особи.

Формування е-квитка студента також потребуватиме згоди на обробку персональних даних та їх передачу з ЄДЕБО до сервісу «Дія».

Перевірка достовірності е-квитка студента здійснюватиметься за допомогою технічних засобів – унікального QR-коду, сайту ЄДЕБО та Реєстру студентських квитків. Електронний студентський квиток матиме паралельний зі звичайним термін дії.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

Нещодавно на базі мистецько-педагогічного факультету було проведено Всеукраїнський науково-методичний семінар з Міжнародною участю «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін», присвячений актуальним проблемам сучасної мистецької педагогіки. Співорганізатори семінару –

ВІДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАл²ДБУВСЯ ТВОРЧИЙ ЗВІТ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ХОРУ «КОБЗАР»

Сьогодні відбувся творчий звіт українського народного хору «Кобзар» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Художній керівник хору – заслужений працівник культури

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

  26 грудня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Лопушан Володимир Пилипович! Шановний Володимире Пилиповичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця зичимо доброго