20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ВОДОХРЕЩА!

ВІТАЄМО ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ ВОДОХРЕЩА!

Шановні викладачі, студенти!

Прийміть щирі вітання зі світлим святом Водохреща!

19 січня увесь православний світ відзначає велике християнське свято – Богоявлення Господнє, яке в народі називають Водохреща. Це свято здавен символізує очищення від усього нещирого і недоброго, свято світлих помислів та нових починань. Освячена вода набуває могутньої сили, дарує здоров’я, наснагу та довголіття.

Від щирого серця у день Богоявлення Господнього бажаємо гармонії, миру, злагоди і любові. Нехай священна Йорданська вода зробить усіх нас здоровими та дужими, очистить душі від тривог і негараздів. Хай помисли кожного з нас будуть світлими, а вчинки – благородними!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР – ЛАУРЕАТ І СТУПЕНЯ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ!МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР – ЛАУРЕАТ І СТУПЕНЯ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ!

Народний аматорський колектив профспілок України «Молодіжний камерний хор» УДПУ імені Павла Тичини брав участь у Міжнародному онлайн-конкурсі «Talents of the 21st century» (Варна, Болгарія) і здобув звання Лауреата І ступеня

БРОНІСЛАВА НІЖИНСЬКА -ПРОЄКТ RUBAN PRODUCTION ITPБРОНІСЛАВА НІЖИНСЬКА -ПРОЄКТ RUBAN PRODUCTION ITP

Шановні студенти та всі охочі, запрошуємо долучитися до подій презентаційної програми проєкту дослідження Київського періоду мистецького шляху Броніслави Ніжинської. Практична інформація – он-лайн трансляція відбуватиметься на базі різних он-лайн платформ.

ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Сьогодні відзначається професійне свято захисників української держави ‒ День Збройних Сил України. У цей день ми вшановуємо усіх тих, хто у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та