20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ

Сьогодні, під керівництвом голови вченої ради і декана факультету доц. Терешко Інни Григорівни, відбулося розширене засідання вченої ради факультету мистецтв в онлайн режимі (на платформі Zoom).

На порядок денний було винесено наступні питання:

  1. Про стан підготовки до атестації та заліково-екзаменаційної сесії (в дистанційному режимі). Доповідачі – декан факультету, заступник декана з навчальної роботи, завідувачі кафедр.
  2. Звіти аспірантів (докторантів) та пошукувачів про результати дисертаційних дослідження. Доповідачі – аспіранти, докторанти, пошукувачі.
  3. Про результати попереднього захисту кваліфікаційних робіт (прослуховування, перегляду) та допуск до атестації студентів випускних курсів денної та заочної форми навчання. Доповідачі – завідувачі кафедр: проф. Андрощук Л. М., доц. Музика О. Я., доц. Семенчук В. В.; заступник завідувача кафедри доц. Радзівіл Т. А.

Різне:

  • Про удосконалення дистанційної форми навчання на факультеті. Доповідач – заступник декана з впровадження платформи «Moodle» канд. пед. наук. Коваленко А. С.
  • Про рекомендування до друку збірників наукових праць за матеріалами IІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін» та VІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти». Доповідач – доц. Терешко І. Г.
  • Про ініціативу створення благодійної волонтерської акції з метою придбання засобів індивідуального захисту для медичного персоналу Уманської інфекційної лікарні в умовах боротьби з коронавірусом COVІD-19. Доповідач – проф. Андрощук Л. М.

Винесені на обговорення питання були успішно розглянуті та прийняті відповідні Ухвали.

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРИЗНАЧЕНО АКАДЕМІЧНУ СТИПЕНДІЮ НА 2021 – 2022 Н. Р. ІІ семестрПРИЗНАЧЕНО АКАДЕМІЧНУ СТИПЕНДІЮ НА 2021 – 2022 Н. Р. ІІ семестр

Відповідно до Постанов КМУ № 882 від 12.07.2004 р. «Питання стипендіального забезпечення» (зі змiнами, внесеними згiдно з Постановою КМУ 1050 вiд 28.12.2016 р.) та № 1047 від 28.12.2016 р. «Про

ЗУСТРІЧ З ПРЕКРАСНИМЗУСТРІЧ З ПРЕКРАСНИМ

Дружня 31 група мистецько-педагогічного факультету на чолі з куратором Пиж᾿яновою Наталією Володимирівною за короткий час навчання зуміли знайти спільні інтереси. Так, групою було вирішено відвідати експозицію з нагоди 95-річчя від

СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ХУДОЖНИКА-ПЕДАГОГАСВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ХУДОЖНИКА-ПЕДАГОГА

23 квітня в Уманській картинній галереї відбувся вечір з нагоди вшанування пам’яті відомого художника-графіка, педагога, члена Національної спілки художників України, старшого викладача кафедри образотворчого мистецтва Клещара Геннадія Анатолійовича. Поділитися спогадами