20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ Спортивно-оздоровчий ВІТАЄМО НАШИХ СПОРТСМЕНІВ!

ВІТАЄМО НАШИХ СПОРТСМЕНІВ!

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відсвяткували Міжнародний день студентського спорту. Усі заходи відбувалися на свіжому повітрі із дотриманням протиепідемічних застережень. 5 жовтня на спорт-майданчику навчального корпусу №3 відбулось нагородження кращих спортсменів УДПУ 2019-2020 н.р.

Привітала всіх присутніх та нагородила кращих спортсменів в. о. ректора Уманського держаного педагогічного університету імені Павла Тичини, кандидат історичних наук, доцент Олена Дудник.

Зі святом молодості і здорового способу життя прихильників спорту вітали проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк, голова первинної профспілкової організації університету кандидат педагогічних наук, доцент Валентин Хитрук.

Кращим спортсменом факультету мистецтв став студент 4 курсу Роман Прокоф’єв.

Після нагородження студентська молодь була завзятою у змаганнях з різних видів спорту: перетягування канату, виконання ударів на влучність по воротах та воркауту. Студенти факультету мистецтв теж взяли активну участь в спортивному заході та показали гарний результат.

Від нашого факультету взяли участь 2 команди. Команда хлопців у складі: Прокоф’ва Романа, Алаєва Максима, Кульшенка Дмитра, Мовчана Артема та Цибульського Назара.

Команда дівчат у складі: Шевченко Влади, Погосян Діани, Гук Віти, Дишлюк Юлії та Георгієвої Інни виборола почесне 3 місце.

Ми пишаємося вашими досягненнями! Бажаємо щоб всі подальші роки були такими ж упевненими і результативними, щоб факультет мистецтв і далі йшов уперед разом із талановитими, спортивними студентами. Натхнення вам, наснаги, успіхів та ще багато багато перемог!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЯК ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ВІД УРАЖЕННЯ КОРОНОВІРУСОМЯК ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ВІД УРАЖЕННЯ КОРОНОВІРУСОМ

Спалах коронавірусу нового типу COVID-19 обернувся глобальною пандемією.  Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України №1/9-154 від 11.03.2020 року з 12 березня 2020 року в Україні запроваджено тритижневий карантин для усіх

ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО АКЦІЇ #WHITECART З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СПОРТУ НА БЛАГО РОЗВИТКУ ТА МИРУ!ДОЛУЧАЙМОСЯ ДО АКЦІЇ #WHITECART З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СПОРТУ НА БЛАГО РОЗВИТКУ ТА МИРУ!

Спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. У Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, запрошуємо долучилися до акції #WHITECARD зі

ВІДБУВСЯ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОСВІДБУВСЯ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОС

5 жовтня серед студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся легкоатлетичний крос. Біг проводився у Національному дендрологічному парку «Софіївка». На святкове відкриття змагань зібралися представники усіх факультетів і