20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МАЙСТЕР-КЛАС ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ

МАЙСТЕР-КЛАС ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ

16 листопада 2022 року в Комунальному закладі фахової передвищої освіти “Уманському обласному музичному фаховому коледжі ім. П. Д. Демуцького” відбувся щорічний Обласний методичний семінар викладачів початкових мистецьких закладів.
У вокально-хоровій секції старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Оксана Валеріївна Сухецька – провела майстер-клас, за темою: “Створення віртуального хорового проєкту: теорія та практика”.
Серед слухачів були викладачі музичних шкіл та шкіл мистецтв Черкаської області, а також – студенти КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького”.
 
 
Оксана Валеріївна поділилася з присутніми власним практичним досвідом віртуального музикування: у якості учасника міжнародних віртуальних хорових проєктів, а також, у якості керівника віртуальних проєктів, до яких було залучено і випускників КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького”, а нині – це студенти факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини.
На завершення, з метою продовження плідної співпраці між закладами освіти, Оксана Валеріївна Сухецька запросила студентів-випускників КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького” до навчання на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини у майбутньому 2023-2024 академічному році.
 

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ

Педагогічна практика є важливою складовою освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх учителів з їхньою практичною діяльністю в навчальному закладі, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього фахівця до педагогічної діяльності.

ЗАПРОШУЄМО НА ПЕРЕГЛЯД ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ВИСТАВИ “ЧОТИРИ СТИХІЇ”ЗАПРОШУЄМО НА ПЕРЕГЛЯД ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ВИСТАВИ “ЧОТИРИ СТИХІЇ”

Шановні викладачі та студенти! Колектив кафедри хореографії та художньої культури запрошують на перегляд хореографічної вистави “Чотири стихії” у постановці студентів четвертого курсу напряму підготовки 6.020202 “Хореографія*”, що відбудеться в рамках

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ БАЛТСЬКОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ: ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТА ОБМІН НОВІТНІМИ ПІДХОДАМИ ДО ВИВЧЕННЯ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН! Раді повідомити, що наш факультет продовжує співпрацювати з вищими навчальними мистецькими закладами, які