20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МАЙСТЕР-КЛАС ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ

МАЙСТЕР-КЛАС ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ

16 листопада 2022 року в Комунальному закладі фахової передвищої освіти “Уманському обласному музичному фаховому коледжі ім. П. Д. Демуцького” відбувся щорічний Обласний методичний семінар викладачів початкових мистецьких закладів.
У вокально-хоровій секції старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Оксана Валеріївна Сухецька – провела майстер-клас, за темою: “Створення віртуального хорового проєкту: теорія та практика”.
Серед слухачів були викладачі музичних шкіл та шкіл мистецтв Черкаської області, а також – студенти КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького”.
 
 
Оксана Валеріївна поділилася з присутніми власним практичним досвідом віртуального музикування: у якості учасника міжнародних віртуальних хорових проєктів, а також, у якості керівника віртуальних проєктів, до яких було залучено і випускників КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького”, а нині – це студенти факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини.
На завершення, з метою продовження плідної співпраці між закладами освіти, Оксана Валеріївна Сухецька запросила студентів-випускників КЗФПО “УОМФК ім. П. Д. Демуцького” до навчання на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини у майбутньому 2023-2024 академічному році.
 

Схожі новини

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ ТА МЕТОДИКА СУЧАСНОГО ТАНЦЮ»ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕОРІЯ ТА МЕТОДИКА СУЧАСНОГО ТАНЦЮ»

Нещодавно на кафедрі хореографії та художньої культури відбулося відкрите заняття з дисципліни «Теорія та методика сучасного танцю» на тему «Методика вивчення та виконання рухів танцювального стилю джаз-модерн», викладач Тандитна Ірина

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УМАНЬ – 2018. НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УМАНЬ – 2018. НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ”

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Одинадцятої Всеукраїнської студентської наукової конференції з міжнародною участю «Умань – 2018. Наука. Освіта. Молодь», яка відбудеться 26 квітня 2018 року на базі