20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ КЗ «УМАНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. Т. Г. ШЕВЧЕНКА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ КЗ «УМАНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. Т. Г. ШЕВЧЕНКА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

29 березня 2024 року в рамках декадника циклової комісії музично-теоретичних, педагогічних дисциплін та хореографії Комунального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулася зустріч старшого викладача кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва УДПУ імені Павла Тичини СУХЕЦЬКОЇ ОКСАНИ ВАЛЕРІЇВНИ зі здобувачами освіти та викладачами відділення музичного мистецтва КЗ «УГПФК ім. Т. Г. Шевченка».

Оксана Валеріївна поділилася з присутніми власним досвідом, отриманим у результаті візитів у дві школи регіону Гамар, у Норвегії, а саме: Prestrud Skole та Ingeberg Skole, окреслила відмінності з системою освіти в Україні та звернула увагу на позитивний вплив новітніх підходів до навчання та виховання на становлення та розвиток музичних здібностей та творчого мислення у дітей шкільного віку, а також, на сприятливий вплив на їхню соціалізацію та ментальне здоровʼя. Разом із присутніми обговорили питання ходу уроку, організації освітнього процесу та матеріально-технічного забезпечення названих закладів. 

Здобувачі освіти та викладачі активно виявляли схожість та відмінність освітніх систем, ставили запитання та обговорювали перспективи розвитку музичної освіти в Україні.

На завершення продуктивної творчої зустрічі та щирого, приємного спілкування, з метою продовження плідної співпраці між закладами освіти, Оксана Валеріївна Сухецька повідомила про переваги здобуття освіти в нашому університеті, зокрема, про можливості міжнародної академічної мобільності та запросила студентів КЗ «УГПФК ім. Т. Г. Шевченка» до навчання на факультеті мистецтв УДПУ імені Павла Тичини у 2024-2025 академічному році та у майбутньому.

Схожі новини

ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!ВІТАЄМО ІЗ ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Сьогодні відзначається професійне свято захисників української держави ‒ День Збройних Сил України. У цей день ми вшановуємо усіх тих, хто у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та

ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ «ЯК ЗРОБИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ ЦІКАВОЮ ДЛЯ МОЛОДІ»ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ «ЯК ЗРОБИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ ЦІКАВОЮ ДЛЯ МОЛОДІ»

З 1 травня до 24 серпня 2016 року за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Наукове гуманітарне товариство» та підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» проводиться Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

21 липня  свій День народження  відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та  вокально-хорових дисциплін  Сирота Зоя Миколаївна. Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас із Днем народження ! Від щирого серця