20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ” З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 200-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ” З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 200-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Пролетить над країною знову
Невмируще Шевченкове слово.

Тарас Григорович Шевченко – поет, художник, мислитель, пророк. В кожному серці він зростив колосок віри, надії і любові. Він вірив у краще майбутнє, дивлячись крізь роки у сьогодення. Його поетичні сторінки ‒ невід’ємна частина нашого життя. Шевченка вивчають у шкільній програмі, а також він є актуальним серед студентства.
Вітаємо студентів мистецько-педагогічного факультету з перемогою у конкурсі “Шевченко в моєму серці” з нагоди святкування 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка! Щиро бажаємо натхнення, творчих успіхів, сили і наснаги! Не втрачайте свого духовного багатства, любові до Батьківщини, творчого спадку. Ваші роботи прекрасні, клопіткі, оригінальні. Відчувається повага, любов і розуміння. Стежинки поетового життя, ілюстрації до творів, оригінальне бачення – все це втілилось у ваших роботах. Творіть, дивуйте і обов’язково пам’ятайте все те, що у наших серцях назавжди!

Вітаємо!

Один коментар до “ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ “ШЕВЧЕНКО В МОЄМУ СЕРЦІ” З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ 200-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА”

Залишити відповідь

Схожі новини

ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»

WKO SHINKYOKUSHINKAI Кіокушинкай-карате проти дитячої злочинності та наркоманії. Саме під таким гаслом, 4 квітня, в спортивній залі УДПУ ім. Павла Тичини, пройшов ХІV Відкритий чемпіонат Черкаської області з кіокушинкай карате (версія WKO)

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: СЕМІНАРИ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВАКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: СЕМІНАРИ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Розпочалася серія дистанційних семінарів, присвячених академічній доброчесності у наукових працях освітян та мистецтвознавців. Семінари підготували та проводять співробітники інформаційно-бібліографічного відділу наукової бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини. 29 травня 2023 р. відбулися семінари