20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Шановні діти, батьки!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Діти ‒ це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти ‒ наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.
Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

День захисту дітей

Бажаємо Вам, дорогі друзі, Вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми! Будьте щасливими!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

14-17 грудня 2023 року в м. Одеса відбувся ІХ Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «MUSICAL POWER». У номінації «Оригінальне мистецтво», жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли

ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ «ЯК ЗРОБИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ ЦІКАВОЮ ДЛЯ МОЛОДІ»ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ «ЯК ЗРОБИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ ЦІКАВОЮ ДЛЯ МОЛОДІ»

З 1 травня до 24 серпня 2016 року за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Наукове гуманітарне товариство» та підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» проводиться Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів