20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Шановні діти, батьки!

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Діти ‒ це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти. Діти ‒ наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє.
Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

День захисту дітей

Бажаємо Вам, дорогі друзі, Вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми! Будьте щасливими!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРОВЕДЕНО РЯД ЛЕКЦІЙ НА ТЕМУ «ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУВЕРЕНІТЕТУ УКРАЇНИ»ПРОВЕДЕНО РЯД ЛЕКЦІЙ НА ТЕМУ «ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУВЕРЕНІТЕТУ УКРАЇНИ»

Події останніх місяців змінили усі сфери життя в Україні. Найбільших змін зазнала суспільна свідомість. Чітко виокремилася і позиція ЗМІ – державницька й особистісна. Інформаційна агресія охоплює всі регіони України, провокуючи

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТ

В рамках святкування Дня художника на мистецько-педагогічному факультеті кафедрою образотворчого мистецтва було проведено конкурс на кращий портрет. Майстерність учасників конкурсу оцінювали: кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Ольга Музика,