20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ

МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ

Прекрасне ‒ добрий помічник у процесі виховання дитини. Мистецтво допомагає дітлахам пізнавати життя, розвиває креативність.
Творча дитина, творча особистість ‒ це результат усього способу її життя, результат спілкування та спільної діяльності з дорослими, результат власної активності. В дитини формується складний суперечливий внутрішній світ, який надає усій діяльності творчого характеру. А чим багатший, оригінальніший внутрішній світ дитини, тим радикальніші й неочікуваніші творчі перетворення в майбутньому.
Саме з метою формування творчої особистості дитини, а також виховання любові до українського народного декоративного розпису, на базі кафедри образотворчого мистецтва мистецько-педагогічного факультету, старшим викладачем Королем Анатолієм Миколайовичем був проведений майстер-клас з Петриківського розпису.

МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ

Учасниками заходу стали учні молодшої та середньої вікової групи Позашкільного навчального закладу «Станції юних техніків» м. Умань.

МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ

Маленькі творці отримали чудовий настрій та море позитивних емоцій від такої діяльності! Бажаємо їм міцного здоров’я, щастя та творчого натхнення.

Один коментар до “МАЙСТЕР-КЛАС З ПЕТРИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ”

  1. Петриківський розпис – справжнє диво українського декоративного мистецтва! Ці сонячні квіти можуть запалити вогник любові до прекрасного у будь-якій душі!

Залишити відповідь

Схожі новини

ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «КОТИК І ПІВНИК»ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «КОТИК І ПІВНИК»

4 червня на сцені Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася прем’єра чергового творчого проєкту кафедри хореографії та художньої культури – хореографічної вистави «Котик і Півник» за мотивами однойменної

ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ОСВІТИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ОСВІТИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ

Шановні наукові співробітники, викладачі, аспіранти, студенти! Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Рада молодих учених університету Наукове студентське товариство запрошують Вас взяти участь у роботі