20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ Концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу.

Концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу.

     10 квітня у приміщенні Уманського обласного музичного училища ім. П.Д. Демуцького відбувся концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу. Приємно зазначити, що керівником і солістом-вокалістом гурту є студент 31 групи мистецько-педагогічного факультету Расім Багіров!

     На концерті лунали вітчизняні та зарубіжні хіти у професійному виконанні гурту, і панував запальний, позитивний настрій. Ніхто із глядачів не залишився байдужим, адже музиканти охопили веселою рок-н-рольною атмосферою усіх присутніх! Бажаємо гурту «МІСТО МРІЙ» подальших творчих успіхів і світового визнання у майбутньому!

бб б 1 б2

 

Один коментар до “Концерт молодіжного гурту «МІСТО МРІЙ», присвячений Всесвітньому дню рок-н-ролу.”

  1. “МІСТО МРІЙ” – цікавий і перспективний гурт!!! Хлопці – професіонали у своїй справі, які вміють “запалити” публіку! Неодноразово була на їх концертах, після яких залишається безліч позитивних вражень!!! Молодці!!! Успіхів вам!!!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УМАНЬ – 2018. НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “УМАНЬ – 2018. НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ”

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Одинадцятої Всеукраїнської студентської наукової конференції з міжнародною участю «Умань – 2018. Наука. Освіта. Молодь», яка відбудеться 26 квітня 2018 року на базі

НА БАЗІ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ ГРУЗИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТАНЦЮ»НА БАЗІ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ ГРУЗИНСЬКОГО НАРОДНОГО ТАНЦЮ»

У сучасних умовах реформування хореографічної освіти в Україні процес підготовки майбутніх учителів хореографії потребує вивчення автентичної танцювальної культури інших народів світу. Грузія має багаті танцювальні традиції, популярність яких безсумнівно має

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ОТРИМАЛИ ПЕРШІСТЬ НА ХІ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «КВІТУЧА КРАЇНА»СТУДЕНТИ КАФЕДРИ МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ОТРИМАЛИ ПЕРШІСТЬ НА ХІ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «КВІТУЧА КРАЇНА»

19 травня 2019 р. на базі Уманського обласного музичного училища імені Порфирія Демуцького відбувся ХІ Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод «Квітуча країна». Студенти кафедри