20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Твори образотворчого мистецтва, як давнього, так і сучасного, можна побачити у численних музеях і вернісажах нашої країни, а також у творчих майстернях студентів кафедри образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
18 грудня відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів 1-3 курсів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом першого семестру.

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Студенти представили роботи у різних техніках і різної тематики. Академічні постановки, домашні завдання, ІНДЗ, швидкісні зарисовки, етюди та власні творчі роботи – все це результат знань, умінь і навичок з профільних предметів за семестр.

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Юні митці продемонстрували гарний професійний рівень виконання робіт, розуміння академічного живопису та рисунку як основ вміння митця, усвідомлення необхідності багато і важко працювати, виховуючи в собі професіоналізм.
Комісія у складі авторитетних та досвідчених викладачів кафедри образотворчого мистецтва оцінили результати творчої праці студентів за семестр. В результаті студенти отримали позитивні оцінки, як презент за сумлінну і кропітку працю!

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Залишити відповідь

Схожі новини

ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ!ШАНОВНІ ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ!

Згідно з розпорядженням № 14, та з метою об’єктивного визначення думки здобувачів вищої освіти (очної та заочної форм навчання), педагогічних та науково-педагогічних працівників, просимо Вас узяти участь в таких опитуваннях:

СВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕНИТИХ ДАТ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИСВЯТКУВАННЯ ЗНАМЕНИТИХ ДАТ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ

  Святкування знаменних дат становлення та розвитку УДПУ імені Павла Тичини   15 жовтня 1930 року розпочалося навчання в Інституті соціального виховання, який було засновано в місті Умані. Нині це

ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЖЕ ВКОТРЕ ОТРИМУЄ ПЕРЕМОГУ!ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВЖЕ ВКОТРЕ ОТРИМУЄ ПЕРЕМОГУ!

З 23 по 26 квітня у польському місті Санок Підкарпатського воєводства проходили ХVІІІ Міжнародні зустрічі акордеоністів «Санок 2014». З 1994 р. Міжнародний конкурс раз на два роки збирає акордеоністів із