20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

До уваги студентів, викладачів, гостей сайту! З 15 січня адміністрацією мистецько-педагогічного факультету було оголошено конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі беруть участь заходи наукової, виховної та творчої спрямованості, проведені кафедрами факультету впродовж 2014 року.
Протягом січня місяця на сайті мистецько-педагогічного факультету розміщувалися анонси заходів, що представлені на конкурс у текстовому, фото та відео форматі.
За умовами конкурсу переможця буде визначено відкритим онлайн голосуванням. Кожен бажаючий може лише один раз проголосувати за вподобаний захід у кожній номінації («кращий виховний захід», «кращий науковий захід», «кращий творчий захід»), поставивши відмітку на шкалі опитування.

Результати голосування будуть оприлюднені на Вченій раді факультету 24 лютого 2015 року.
Голосування триватиме до 23 лютого 2015 року! Оберіть кращий захід!!!

Бажаємо успіху та перемоги!

КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Всеукраїнської студентської наукової конференції «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 28 квітня 2016 року на базі факультету мистецтв Уманського державного

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні викладачі та студенти! Сердечно вітаємо вас з величним християнським святом – Різдвом Христовим, яке сприймається кожним з нас як символ злагоди та любові до ближнього. Воно спонукає до взаєморозуміння

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ VII МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ VII МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «МОЛОДЬ, ОСВІТА, НАУКА ТА МИСТЕЦТВО»

25-26 листопада 2021 року відбулась VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Молодь, освіта, наука та мистецтво» на базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини