20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Нещодавно на базі кафедри хореографії та художньої культури УДПУ ім. Тичини відбувся майстер-клас зі спортивного бального танцю (європейська програма).
Організаторами виступили: викладач кафедри хореографії та художньої культури – Ткачук Дмитро Євгенійович та студентка II курсу спеціальності «Хореографія» – Черевата Катерина, тренери КТС «Art-dance».

ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

У майстер класі взяли участь клуби танцювального спорту міста Умань: «Art-dance» та «Ерідан».
Родзинкою майстер-класу стали заняття під керівництвом призера всеукраїнських та міжнародних змагань серед професіоналів Кравченко Павла Анатолійовича.

ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ

Ці три дні були надзвичайно важкими, заняття проводились з ранку до вечора. Але не зважаючи на це, діти із задоволенням їх відвідували, ловили кожне слово, кожний рух викладача та брали індивідуальні заняття.
Учасники майстер-класу значно покращили свою техніку виконання європейської програми, дізнались про різні новинки у світі бальної хореографії.
В решті решт усі отримали безліч задоволення та корисної інформації, і з нетерпінням чекають наступних майстер-класів.

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2016”ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2016”

Для участі в ІІІ Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2016» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та

НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ У ФОТОКОНКУРСІ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»

Шановні викладачі, дорогі студенти, гості сайту! Нагадуємо, що 7 квітня на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було оголошено фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Голосування триватиме до 00:00