20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження святкує викладач кафедри хореографії та художньої культури, заступник декана мистецько-педагогічного факультету з виховної роботи, а також чарівна і весела, добра та привітна людина Анастасія Юріївна Криворотенко.

Настя

Шановна Анастасіє Юріївно, вітаємо Вас з Днем народження! В цей день Вашого хвилюючого свята бажаємо Вам міцного здоров’я, світлого оптимістичного настрою. Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує лише приємні події – успіхи в роботі, душевний комфорт, шану і авторитет.
Нехай подальша життєва дорога завжди веде Вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа.

Настя

З повагою,
кафедра хореографії та художньої культури

 

Залишити відповідь

Схожі новини

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

24 листопада 2020 року дистанційно в режимі он-лайн відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 64‑М групи денної та 267 групи заочної форм навчання кафедри інструментального виконавства

СТУДЕНТІВ ВИШІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ “КРАЩИЙ СТУДЕНТ УКРАЇНИ”СТУДЕНТІВ ВИШІВ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ “КРАЩИЙ СТУДЕНТ УКРАЇНИ”

Для студентів вишів, які хочуть довести свою ерудованість та знайти нових друзів, стартував прийом заявок на конкурс “Кращий студент України”. Він поділений на 3 етапи – університетський, регіональний та Всеукраїнський.

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!

Дорогі красуні! На факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошується фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Кожна дівчина мріє відчути себе фотомоделлю, тож наш факультет надає вам таку можливість.