20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ЧЕРГОВІЙ СЕРІЇ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІВ THOMSON REUTERS

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ЧЕРГОВІЙ СЕРІЇ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІВ THOMSON REUTERS

thomson-reuters-logo

Шавновні викладачі та студенти! Компанія Thomson Reuters рада запросити Вас взяти участь у черговій серії онлайн-семінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science і іншими ресурсами для наукової діяльності, яка пройде в період з 17 по 21 жовтня 2016 року.

Платформа Web of Science: базові можливості пошуку
Пошукові можливості платформи Web of Science. Пошук по базі даних Web of Science Core Collection. Робота з панеллю уточнення пошуку, робота зі списком результатів пошуку, повний запис публікації.

17 жовтня, Понеділок 09:00 (московський час) – реєстрація
18 октября, вторник 11:00 (московський час) – реєстрація

Пошук по автору і ResearcherID
Пошук по автору в базі даних Web of Science Core Collection. Створення звітів за цитуванням і інтерпретація індикаторів активністю публікацій (середнє число цитувань на статтю, індекс Хірша і ін.). Можливості та переваги використання безкоштовного інструменту ResearcherID для створення і управління списком своїх публікацій.

17 жовтня, неділя 11:00 (московський час) – реєстрація
18 октября, вторник 14:00 (московський час) – реєстрація

Робота з бібліографією в програмі EndNote Online
Створення власної бібліографічної бази даних. Експорт даних з Web of Science Core Collection. Додавання записів з різних джерел. Сортування записів, створення груп і управління доступом до них. Використання шаблонів оформлення бібліографії. Використання модуля Cite-While-You-Write для Microsoft Word і створення списку літератури безпосередньо при написанні тексту.

17 жовтня, неділя 14:00 (московський час) – реєстрація
19 жовтня, Середа 09:00 (московський час) – реєстрація

Пошук і аналіз наукових журналів з використанням Journal Citation Reports
Пошук і навігація по останньому випуску Journal Citation Reports. Сортування списків за різними критеріями і створення списку журналів з найбільшим впливом. Індикатори, що використовуються в JCR, їх розрахунок і інтерпретація. Пошук інформації за категоріями журналів.

18 жовтня, Вівторок 09:00 (московський час) – реєстрація
19 октября, среда 11:00 (московський час) – реєстрація

Платформа Web of Science : розширені можливості
Особливості пошуку по інформаційній платформі Web of Science. Формулювання пошукових запитів за допомогою пошукових операторів. Пошук по пристатейным бібліографічним спискам в Web of Science Core Collection. Можливості розширеного пошуку в Web of Science Core Collection. Регіональні індекси наукового цитування на платформі Web of Science.

20 жовтня, четвер 09: 00 (московський час) – реєстрація
21 жовтня, п’ятниця 11: 00 (московський час) – реєстрація

Пошук по організації в Web of Science
Пошук публікацій по организації  у базі даних Web of Science Core Collection. Використання поля пошуку Address і оператора пошуку SAME. Використання розширеного пошуку Advanced search для пошуку по організації. Створення вивіреного профілю організації Organization Enhanced.

20 жовтня, четвер 11: 00 (московський час) – реєстрація
21 жовтня, п’ятниця 14: 00 (московський час) – реєстрація

Аналітичний інструмент InCites для порівняльної оцінки наукової діяльності
Оглядовий семінар з аналітичного сервісу InCites 2.1, призначеного для порівняльного аналізу і оцінки наукової діяльності. Основні показники і призначений для користувача інтерфейс InCites.

19 жовтня, середовище 16: 00 (московський час) – реєстрація
20 жовтня, четвер 14: 00 (московський час) – реєстрація

База даних найбільш впливових наукових публікацій Essential Science Indicators
Оглядовий семінар з бази даних Essential Science Indicators (ESI). Пошук інформації про найбільш впливові наукові публікації, вчені і наукові організації. Основні показники і призначений для користувача інтерфейс ESI.

19 жовтня, середовище 14: 00 (московський час) – реєстрація
21 жовтня, п’ятниця 09: 00 (московський час) – реєстрація

Залишити відповідь

Схожі новини

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ-ВОКАЛІСТІВ! ВІДКРИТО НАБІР ДО ОПЕРНОЇ СТУДІЇ (ГРАЦ, АВСТРІЯ)

Opernhaus Graz GmbH є частиною Театрального холдингу Грац та багатодисциплінарним будинком (опера, оперета, мюзикл, концерт, балет). Кожного сезону на головній сцені виходить близько 10 нових постановок і загалом близько 300

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДВІДАЛИ ПЕРСОНАЛЬНУ ВИСТАВКУ ЗАСЛУЖЕНОГО МАЙСТРА НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ УКРАЇНИ ОЛЕНИ ПОЛІЩУКСТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДВІДАЛИ ПЕРСОНАЛЬНУ ВИСТАВКУ ЗАСЛУЖЕНОГО МАЙСТРА НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ УКРАЇНИ ОЛЕНИ ПОЛІЩУК

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності 014. Середня освіта. Образотворче мистецтво факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відвідали персональну виставку кандидата педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти Уманського

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУСПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУ

27 вересня о 15:00 на спортивному майданчику відбулися традиційні змагання серед студентів УДПУ. Учасники змагались в таких видах спорту: перетягування каната (команда юнаків та команда дівчат), кросфіту, кидки на влучність,