20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДО УВАГИ ВСІХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!

ДО УВАГИ ВСІХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!

АФІША ГОРИЗОНТАЛЬНА

25 червня 2013 року о 14:30 в приміщенні актової зали нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбудеться практична частина кваліфікаційного екзамену з “Композиції та постановки танцю”. В програмі екзамену танцювальні номери студентів мистецько-педагогічного факультету спеціальності “Хореографія” 52, 54 та 56 груп. Отож, запрошуємо вісх бажаючих прийти і насолодитися хореографічними творами народної, сучасної, бальної спрямованості. А також, підтримати наших випускників у дуже не легкий для них день! Запрошуються всі бажаючі!

Кафедра хореографії та художньої культури!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В СЕМІНАРІ “ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН”ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В СЕМІНАРІ “ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН”

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН», що проводиться 26 травня 2016 року факультетом мистецтв Уманського державного педагогічногоуніверситету імені Павла Тичини. Напрями

УВАГА! ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ”УВАГА! ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ”

Шановні викладачі та студенти! 8 березня 2019 року завершується подання заявок на участь у VІ Всеукраїнській студентській науковій конференції «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 21 березня 2019 року на