20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ КАФЕДРА ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

КАФЕДРА ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Шановні абітурієнти!

Кафедра інструментального виконавства (завідувач кафедри – професор, кандидат мистецтвознавства, заслужений діяч мистецтв України Бай Юрій Миколайович) факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на навчання у 2017 році за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Бакалавр» та «Магістр».

Контактна інформація:
Кафедра розташована в корпусі № 4, каб. 13
Тел.: (04744) 3-24-69 – кафедра
E-mail: kafedra-iv@meta.ua

Залишити відповідь

Схожі новини

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МУЗИЧНА ТА ХОРЕОГРАФІЧНА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА»

Нещодавно на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства», учасниками якої стали викладачі кафедри хореографії та

VІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»VІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

16-17 травня 2024 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі факультету мистецтв була проведена VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін».

ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “ДУША КАРТИНИ”ЗАПРОШУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ХОРЕОГРАФІЧНУ ВИСТАВУ “ДУША КАРТИНИ”

Колектив кафедри хореографії та художньої культури запрошує відвідати хореографічну виставу (кваліфікаційну роботу з хореографії) “Душа картини”, яка відбудеться 26 червня 2019 року о 12:00 в актовій залі нового корпусу УДПУ імені Павла Тичини. Запрошуються