20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРО КОХАНИХ, ПОБРАТИМІВ ТА МИРНЕ НЕБО: В УМАНІ ПРОЛУНАЛИ ПІСНІ, НАРОДЖЕНІ В АТО

ПРО КОХАНИХ, ПОБРАТИМІВ ТА МИРНЕ НЕБО: В УМАНІ ПРОЛУНАЛИ ПІСНІ, НАРОДЖЕНІ В АТО

18 березня на головній сцені міста пройшов Всеукраїнський пісенний фестиваль «Пісні, народжені в АТО», присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави на сході України.

Відвідали фестиваль і студенти та викладачі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

У пісенному заході взяли участь виконавці з різних міст України (Дніпро, Миколаїв, Київ, Знам’янка, Кропивницький, Полтава), серед яких вокальне чоловіче тріо «Гонта» у складі заслужених працівників культури України, викладачів кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Петра Волошина, Василя Семенчука та Валентина Купчика. Художній керівник – Валентин Купчик.

Фестиваль фронтових пісень нікого не залишив байдужим! Адже Їхні пісні – про справжню чоловічу дружбу, мир у рідному домі та надію на краще!

Залишити відповідь

Схожі новини

РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE НА СІЧЕНЬ 2020РОЗКЛАД БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS ЩОДО ПЛАТФОРМИ WEB OF SCIENCE НА СІЧЕНЬ 2020

Інформуємо зацікавлених науковців та авторів про безкоштовні вебінари від Clarivate Analytics українською та російською мовами 22-24 січня 2020 року.  Як опублікуватися у виданнях, що індексуються у Web of Science Core

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

15 травня свій День народження відзначає викладач кафедри інструментального виконавства Бойко Ірина Михайлівна. Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо миру і світлої долі, Запалу, енергії, сили доволі.

СПІВПРАЦЯ З ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОЮ АКАДЕМІЄЮСПІВПРАЦЯ З ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОЮ АКАДЕМІЄЮ

4 січня відбулася профорієнтаційна зустріч педагогічного колективу факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зі здобувачами ОС «Бакалавр» гуманітарного факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Зустріч була організована онлайн, за