20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВИСТАВКА ОКСАНИ ЧЕТВЕРІКОВОЇ “ЧАРІВНІСТЬ МРІЇ”

ВИСТАВКА ОКСАНИ ЧЕТВЕРІКОВОЇ “ЧАРІВНІСТЬ МРІЇ”

Наприкінці літа у виставковій залі «Стальканат Арт» (м. Одеса) відбулася презентація персональної виставки талановитої юної художниці, нашої випускниці Оксани Четверікової.

Назва виставки – «Чарівність мрії» говорить сама за себе. Оксана працює у жанрі фантазійного живопису. Персонажі її полотен – тварини, птахи квіти – радісні й добрі герої, які щедро дарують посмішки, заряджають позитивом і теплом.

На виставці були присутні журналісти, меценати, друзі, гості , маленькі глядачі – дітвора всі, хто цікавиться мистецтвом, прийшли привітати Оксану з такою видатною подією у житті, до якої вона довго йшла.

Ця виставка – яскравий приклад того, що мрії втілюються у життя, коли є сильне бажання і наполеглива праця!

Тож побажаємо талановитій художниці натхнення, невичерпної фантазії, позитиву і нових цікавих проектів, виставок!

Залишити відповідь

Схожі новини

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ГРУПИ ЗІ ЗМІСТУ ТА ЯКОСТІ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ГРУПИ ЗІ ЗМІСТУ ТА ЯКОСТІ ОСВІТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО)

16 жовтня відбулося онлайн-засідання групи зі змісту та якості освіти за спеціальністю 014. Середня освіта (Образотворче мистецтво) ініційовано керівником групи, кандидатом педагогічних наук, доцентом, завідувачем кафедри образотворчого мистецтва – Музикою

ХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «ОЙ, НА ІВАНА, ОЙ, НА КУПАЛА» В ЛЕГЕДЗИНОМУХОРЕОГРАФІЧНА ВИСТАВА «ОЙ, НА ІВАНА, ОЙ, НА КУПАЛА» В ЛЕГЕДЗИНОМУ

25 червня 2016 року за сприяння голови профкому університету, кандидата сільськогосподарських наук, доцента Осадчого Олександра Семеновича відбулася поїздка студентів та викладачів кафедри хореографії та художньої культури до села Легедзине Тальнівського

ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» І «ЯВОРИНА» ВІДКРИВАЛИ ХІV ЧЕМПІОНАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ «УМАНЬ – 2015»

WKO SHINKYOKUSHINKAI Кіокушинкай-карате проти дитячої злочинності та наркоманії. Саме під таким гаслом, 4 квітня, в спортивній залі УДПУ ім. Павла Тичини, пройшов ХІV Відкритий чемпіонат Черкаської області з кіокушинкай карате (версія WKO)