20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

30  вересня  День народження  святкує  заслужений працівник культури України, керівник та учасник славнозвісного  чоловічого тріо «Гонта», викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Купчик Валентин Анатолійович.

Вітаючи  з цим чудовим святом, зичимо  Вам щастя та  здоров’я, родинного затишку і любові ваших рідних, близьких та друзів, успіхів у роботі, невичерпної  творчої  наснаги та завзяття, тепла та злагоди. Нехай   усі Ваші починання завжди супроводжує надія та успіх, а доля подарує багато світлих літ у мирі, щасті, добробуті!

Адміністрація факультету ,  кафедра  музикознавства
та вокально-хорових дисциплін.

Залишити відповідь

Схожі новини

ГОСПОДНЄ ХРЕЩЕННЯ ‒ ЧАС ВСЕПРОЩЕННЯ І ПОРЯТУНОК ДЛЯ ДУШІ!ГОСПОДНЄ ХРЕЩЕННЯ ‒ ЧАС ВСЕПРОЩЕННЯ І ПОРЯТУНОК ДЛЯ ДУШІ!

Сьогодні весь Християнський світ відзначає свято Водохреща! Господнє Хрещення ‒ час всепрощення і порятунок для душі! Дорогі друзі! У цей Святий день нехай у кожного з Вас в душі знайдеться

ВІТАЄМО НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ «РЕНЕСАНС» З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДУЕТ «РЕНЕСАНС» З ПЕРЕМОГОЮ!

5-6 грудня 2019 року в місті Києві відбувся ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Елладійські ігри». В інструментальному жанрі Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв народний аматорський інструментальний дует «Ренесанс»

БЕСІДА З КУРАТОРОМ “АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ”БЕСІДА З КУРАТОРОМ “АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ”

Від початку навчання в УДПУ імені Павла Тичини, зі здобувачами освіти проводяться різні тематичні бесіди. Серед найважливіших – розмова про академічну доброчесність. Нині, дана тема досить активно обговорюється і не