20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

Шановні колеги, студенти!

Щиросердно вітаємо вас із державним святом – Днем захисника України, який відзначається у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем Українського козацтва.

Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Слава і велика вдячність військовим, зокрема студентам факультету мистецтв, які сьогодні, щоденно ризикуючи власним здоров’ям і життям, захищають незалежність і цілісність держави, наш мир і спокій. Нехай ваші відвага та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких, рідних та держави!

Бажаємо усім чоловікам козацького здоров’я, невичерпної енергії, бадьорості духу, впевненості у собі!

Нехай Покрова Пресвятої Богородиці благословляє усіх нас на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дасть усім нам наснаги і миру!

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРОВЕДЕНО V МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ПРОВЕДЕНО V МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

25–26 квітня 2024 року на базі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини було проведено V Міжнародну науково-практичну онлайн-конференцію «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ». У дистанційному

З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!З НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Сьогодні свій День народження відзначає викладач кафедри хореографії та художньої культури, заступник декана факультету мистецтв з виховної роботи, відповідальний секретар приймальної комісії, художній керівник та балетмейстер народного аматорського колективу профспілок

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Всеволоде Марковичу! Сердечно вітаємо Вас з Днем Народження! Ми знаємо Вас як неординарну, талановиту особистість, висококваліфікованого, вмілого співробітника, який по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом,