20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗІЙШЛА ЗОРЯ СВІТЛОЇ НАВІЧНОЇ ПАМ’ЯТІ

ЗІЙШЛА ЗОРЯ СВІТЛОЇ НАВІЧНОЇ ПАМ’ЯТІ

19 листопада на 68-му році життя перестало битися серце Анатолія Тимофійовича Купчика – нашого колеги (старшого викладача кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін), талановитого хормейстера і музиканта, мудрого наставника і педагога, чудового сім’янина, турботливого батька та дідуся, щирої, доброї людини.

Колектив факультету мистецтв глибоко сумує з приводу непоправної втрати і висловлює сердечні співчуття дружині, сину, рідним та близьким покійного. У скорботі низько схиляємо голови перед його добрим іменем, молимось за упокій його душі. Вічна і світла пам’ять! Відтепер Анатолій Тимофійович належить вічності. Віднині його непогасна зоря світитиме нам з високості українського неба.

Прощання з Анатолієм Тимофійовичем Купчиком відбудеться у понеділок 20 листопада о 11.30 у приміщенні корпусу №4 УДПУ імені Павла Тичини (вул. Садова, 23 Б).

Залишити відповідь

Схожі новини

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 11 вересня, свій День народження відзначає викладач та концертмейстер кафедри інструментального виконавства Хижко Ольга Володимирівна! Хай будуть з Вами здоров’я та сила, Хай доля буде ласкава і щира!

ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У І МІСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ МОЛОДІЖНОЇ ТВОРЧОСТІ «ДУШЕЮ СПОВНЕНИЙ ПОЛІТ»ТАНЦЮВАЛЬНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У І МІСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ МОЛОДІЖНОЇ ТВОРЧОСТІ «ДУШЕЮ СПОВНЕНИЙ ПОЛІТ»

Сьогодні, у приміщенні Уманського міського будинку культури імені Ю. К. Смолича, відбувся І Міський фестиваль молодіжної творчості «Душею сповнений політ». Фестиваль пройшов за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді

РОЛЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ ОСВІТИ У СТАНОВЛЕННІ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ, ВЧИТЕЛЯ, МЕТОДИСТАРОЛЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ ОСВІТИ У СТАНОВЛЕННІ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ, ВЧИТЕЛЯ, МЕТОДИСТА

Шановні викладачі, студенти! Щиро вітаю професорсько-викладацький склад, співробітників та студентів із 25-річчям з часу започаткування мистецьких спеціальностей в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини! Мені, як випускниці мистецько-педагогічного факультету,