20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ ІЗ КАХОЮ ЧИТАІ

ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ ІЗ КАХОЮ ЧИТАІ

З метою обговорення освітньої програми «Хореографія», поглиблення та вдосконалення професіоналізму майбутніх хореографів 19 лютого відбулася чергова зустріч викладачів та студентів кафедри хореографії та художньої культури із замісником Народного центру грузинської хореографії, художнім керівником зразкового ансамблю танцю «Колха» (м. Хобі, Грузія) Кахою Читаіа. Гарант проєкту освітньої програми «Хореографія»  – доцент Куценко С. В., члени робочої групи, студенти та Каха Читаіа жваво обговорювали фахові компетенції якими необхідно володіти сучасному хореографу, педагогічний вектор унікальності освітньої програми, участь здобувачів освіти в її розробці. Зустріч пройшла цікаво, плідно та стала корисною як для робочої групи освітньої програми так і для здобувачів освіти.

Також відбувся майстер-клас з грузинського танцю. Учасники заходу мали змогу долучитися до автентичного хореографічного мистецтва Грузії, перейняти досвід та уміння виконувати неординарні та притаманні лише грузинському народу па.

Романтичний «Картулі» та запальний «Мтіулурі» стали основою для вивчення танцювальної культури Грузії. Студенти із великим задоволенням та нестримною цікавістю занурювалися у чарівний світ грузинського танцювального фольклору. Таємнича мова танцю, представлена Кахою Читаіа, таїла у собі специфічні особливості, притаманні грузинському народу.

Викладачі і студенти кафедри хореографії та художньої культури висловлюють глибоку вдячність шановному Каха Читаіа за години спілкування у ритмі грузинського танцю, за неоціненний досвід, переданий у процесі роботи майстер-класу.

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ОРГАНІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ЦЕНТРІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ІНВАЛІДІВ «ПРОЛІСОК»СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ОРГАНІЗУВАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ У ЦЕНТРІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ ІНВАЛІДІВ «ПРОЛІСОК»

23 квітня студенти факультету мистецтв спеціальності «Хореографія» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організували благодійний концерт у Центрі соціальної реабілітації дітей інвалідів «Пролісок». Ініціатором благодійного заходу стала студентка ІІ

НЕСТАНДАРТНИЙ ЗАХИСТ ІНДЗ СТУДЕНТАМИ-ХОРЕОГРАФАМИ З ДИСЦИПЛІНИ «ІНОЗЕМНА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)»НЕСТАНДАРТНИЙ ЗАХИСТ ІНДЗ СТУДЕНТАМИ-ХОРЕОГРАФАМИ З ДИСЦИПЛІНИ «ІНОЗЕМНА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)»

12 квітня студенти 21 та 24 груп спеціальності «Хореографія» на чолі з викладачем англійської мови Грітченко Іриною Анатоліївною провели цікавий та захоплюючий захист індивідуальних навчально-дослідних завдань. Ця подія стала справжнім

ДО 70-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВИДАТНОГО УЧЕНОГО-ПЕДАГОГА ОКСАНИ ПЕТРІВНИ РУДНИЦЬКОЇДО 70-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВИДАТНОГО УЧЕНОГО-ПЕДАГОГА ОКСАНИ ПЕТРІВНИ РУДНИЦЬКОЇ

Про неї пишуть її однодумці, соратники: «Філософ мистецької думки…», «Людина рідкісної духовної краси…», «Мудра і велична…», «Вона зігріла серцем душу…», «Унікальна індивідуальність…», «Світло її таланту…», «Її посмішка…» і просто –