20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

7 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Балдинюк Надія Андріївна.

Шановна імениннице!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчого натхнення, подальших успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях, життєвих сонячних днів та довголіття! Хай підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай радість і щастя, мир, добро та злагода завжди супроводжують Вас на життєвому шляху!

Адміністрація
та професорсько-викладацький колектив
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

Команда нашого факультету «Чорний квадрат» взяла участь у відбірковій грі КВН на Кубок ректора УДПУ.Команда нашого факультету «Чорний квадрат» взяла участь у відбірковій грі КВН на Кубок ректора УДПУ.

          1 квітня, у Всесвітній день сміху, команда мистецько-педагогічного факультету  у складі: Багірова Расіма, Анохіної Надії, Степури Костянтина, Шевчук Анастасії (31 група), Лук’янової Оксани (15 група)

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИ

27.03.2023 року студенти 2 курсу спеціальності 024 Хореографія (ОС «Бакалавр») розпочали ознайомчу практику «Керівник дитячого хореографічного колективу» На початку практики проведено настановчу конференцію де здобувачів ознайомили із програмами практики а

ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВІДБУВСЯ ПЕРЕГЛЯД АКАДЕМІЧНИХ І ТВОРЧИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

На передодні новорічних свят на факультеті мистецтв відбувся перегляд академічних і творчих робіт студентів напряму підготовки «Образотворче мистецтво». Викладачі кафедри образотворчого мистецтва мали змогу оцінити студентські роботи, які виконувалися протягом