20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ВІЗИТ ДО ПОЛЬЩІ

На минулому тижні делегація УДПУ імені Павла Тичини на запрошення партнерського навчального закладу – Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського завітала до м. Лєшно (Польща). У складі університетської делегації була декан факультету, доцент Олена Дудник. Програма візиту передбачала участь делегації, в якості гостей, в інавгурації нового 2013/2014 навчального року, зустрічі з керівництвом, викладачами вузу, екскурсії.

ВІЗИТ ДО ПОЛЬЩІ ВІЗИТ ДО ПОЛЬЩІ

З метою популяризації академічних обмінів між нашими вузами відбулися зустрічі з польськими студентами. Хвилюючою була зустріч делегації зі студентами нашого університету, які навчаються у польському вузі.
Екскурсійна програма передбачала відвідування пам’ятних місць Лєшно, Познані.
Візит уманської делегації до Державної вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського проходив в атмосфері дружби, єдності, співпраці.

Адміністрація факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Щороку 20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч відбулися десяті роковини трагічних подій на столичному Майдані Незалежності, коли загинули перші герої спротиву російській агресії. День пам’яті Героїв

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сьогодні – 6 серпня, свій день народження святкує викладач кафедри інструменталного виконавства Бондаренко Світлана Миколаївна! Прийміть наші найщиріші побажання! Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, творчої енергії та талановитих студентів!

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ЯРМАРОК «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ»ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КУЛІНАРНИЙ ЯРМАРОК «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ»

З0 жовтня пройшла непересічна подія – благодійний кулінарний ярмарок «Кухні народів світу». Мистецько-педагогічному факультету випала можливість готувати іспанські страви. Основна мета заходу полягала не лише у демонстрації кулінарних талантів наших