20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МАЙСТЕР-КЛАС АРТУРА КЛОЗЕ В УДПУ!

МАЙСТЕР-КЛАС АРТУРА КЛОЗЕ В УДПУ!

Нещодавно у 213 аудиторії нового корпусу відбувся майстер-клас «Мистецтво коміксів» відомого художника-мультиплікатора з Німеччини Артура Клозе, який співпрацює з Центром сучасного мистецтва (м. Берлін).

Учасники майстер-класу – студенти та викладачі університету, учителі та учні міських закладів освіти, школи мистецтв. Майстер-клас зібрав багато бажаючих, тож довелося навіть змінити аудиторію.

Художник не вперше перебуває на Черкащині. Раніше він вивчав орнаменти трипільської культури в селі Леґедзине та показував учням місцевої школи та сільським бабусям майстер-клас із малювання коміксів.

Майстер-клас розпочався з цікавих розповідей про рідне місто художника і показу презентацій, демонстрації коміксів всесвітньовідомих майстрів мультиплікації. Слухачі із захопленням занурилися  в роботу, виконуючи цікаві завдання Артура Клозе, який миттєво завоював увагу великої аудиторії. Непомітно промайнув час, і ось уже аналіз результатів, перегляд малюнків-карикатур, створених учасниками! Найбільшу кількість голосів отримав студент 4 курсу факультету мистецтв спеціальності «Образотворче мистецтво» Олесь Саркаров, який давно захоплюється створенням коміксів. Переможець отримав у подарунок від Артура книгу з його малюнками.

За дорученням ректора університету, професора Олександра Безлюдного декан факультету мистецтв Інна Терешко вручила подяку та сувенірну продукцію УДПУ імені Павла Тичини Артуру Клозе.

Дякуємо художнику за цікавий майстер-клас, бажаємо натхнення на нові ідеї та сил на їх втілення! Надіємось на подальшу плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Схожі новини

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

Шановні абітурієнти! Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання за спеціальностями: 024 “Хореографія” та 014 “Середня освіта. Хореографія”! Освітньо-професійні програми

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУСПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУ

27 вересня о 15:00 на спортивному майданчику відбулися традиційні змагання серед студентів УДПУ. Учасники змагались в таких видах спорту: перетягування каната (команда юнаків та команда дівчат), кросфіту, кидки на влучність,

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

20–21 березня 2021 року в м. Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «ЄВРО ФЕСТ 2021». У номінації «Оригінальне мистецтво» жанрі «Інструментальна музика» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв студент магістратури кафедри