20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ ТА ЇХНІХ БАТЬКІВ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ ТА ВИКЛАДАЧАМИ ФАКУЛЬТЕТУ

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПЕРШОКУРСНИКІВ ТА ЇХНІХ БАТЬКІВ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ ТА ВИКЛАДАЧАМИ ФАКУЛЬТЕТУ

10 серпня 2019 року на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася зустріч першокурсників та їхніх батьків з адміністрацією та викладачами факультету.

Учасники зібрання мали нагоду краще познайомитися один з одним, окреслити основні напрямки подальшої співпраці.

Розпочалася традиційна зустріч із виступу декана факультету, кандидата педагогічних наук, доцента – Терешко Інни Григорівни, яка ознайомила присутніх з особливостями та специфікою освітнього процесу, керівництвом кафедр, які забезпечуватимуть навчання першокурсників у подальшому.

Інна Григорівна у своєму виступі презентувала нинішні досягнення студентів та викладачів факультету мистецтв, а також детально розкрила стратегічні перспективи освітньо-творчої діяльності студентів-першокурсників.

З характерними рисами мистецького навчання відповідно до освітніх програм, обраних першокурсниками, ознайомили присутніх завідуючі профільних кафедр та їхні заступники, зокрема: завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, заслужений працівник культури України, доцент – Семенчук Василь Васильович; в. о. завідувача кафедри інструментального виконавства, кандидат педагогічних наук, доцент – Радзівіл Тетяна Анатоліївна; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури – Бикова Ольга Вікторівна; кандидат педагогічних наук, професор кафедри образотворчого мистецтва – Пічкур Микола Олександрович.

Зустріч відбулася в дружній атмосфері. Активна дискусія між учасниками зібрання сприяла вирішенню ряду важливих питань, що стало гарним початком злагодженого діалогу між батьками, першокурсниками та професорсько-викладацьким колективом факультету мистецтв.

Адміністрація факультету мистецтв висловлює щиру подяку батькам за співпрацю, бажає першокурсникам творчого натхнення та плідних результатів!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ БАГАТОЖАНРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ «КВІТУЧА КРАЇНА»!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ БАГАТОЖАНРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ «КВІТУЧА КРАЇНА»!

У квітні 2020 р. в м. Умані відбувся ХІІІ дистанційний Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «Квітуча країна». У молодіжній категорії солістів-виконавців Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли здобувачки ОС «Бакалавр» Харитонова Марія та ОС «Магістр»

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає викладач кафедри хореографії та художньої культури Гекалюк Людмила Юріївна! З Днем народження, Людмило Юріївно! Бажаємо, щоб Ваше життя було насичене приємними турботами, геніальними ідеями та

СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУСПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ В УДПУ

27 вересня о 15:00 на спортивному майданчику відбулися традиційні змагання серед студентів УДПУ. Учасники змагались в таких видах спорту: перетягування каната (команда юнаків та команда дівчат), кросфіту, кидки на влучність,