20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

10 вересня свій День народження відзначає викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Прокулевич Оксана Валеріївна.

Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з нагоди цього свята! Бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, життєвого оптимізму та добробуту, успіхів у роботі та творчого натхнення, неймовірної радості, приголомшливого успіху, щирих посмішок, вірних друзів! Хай Ваше життя буде сповнене вдалих днів, хороших новин, яскравих моментів, величезної сили духу та приємних подій ! З Днем народження!

Адміністрація факультету,
колектив кафедри музикознавства
та вокально-хорового мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ MEVLANA В ТУРЕЧЧИНІНАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ MEVLANA В ТУРЕЧЧИНІ

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини спільно з Університетом Аланья Аладін Кейкубат (Туреччина) розпочинає програму академічних обмінів для студентів та аспірантів терміном на 1-2 семестри. Напрямки: Математика; Освіта і

ВІТАЄМО З ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!ВІТАЄМО З ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

Шановні викладачі, студенти, дорогі друзі! Від щирого серця вітаємо Вас із 75-ою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Свято Перемоги є символом героїчного минулого, величі духу і мужності

ЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇ

Нещодавно відбулася екскурсія до Уманської картинної галереї на виставку, присвячену 25-річчю заснування мистецьких спеціальностей в УДПУ імені Павла Тичини. В екскурсії взяли участь студенти І курсу 15 групи напряму підготовки: