20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

1 листопада свій День народження відзначає концертмейстер кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Біленький Іван Станіславович.

Вітаючи Вас з цим чудовим святом, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів, невичерпної творчої наснаги та завзяття. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Хай життя буде наповнене яскравими подіями, успіхами та щирими посмішками рідних і друзів. Щастя та благополуччя на довгі-довгі роки!

Адміністрація факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВАНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

Андріївські вечорниці – веселе і колоритне дійство, яке не залишало байдужим нікого. Свято Андрія дуже чекали дівчата, адже могли дізнатися про свою долю. Сходилися до однієї хати хлопці та дівчата

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У БЛАГОВІЩЕНСЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ У БЛАГОВІЩЕНСЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ

У межах співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Благовіщенської школи мистецтв відбулася профорієнтаційна зустріч для вихованців-хореографів. Викладачка кафедри хореографії та художньої культури Анастасія Юріївна Подгорінова провела для

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

29 листопада свій День народження відзначає лаборант кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, викладач кафедри інструментального виконавства Тарасюк Леся Михайлівна. Шановна Леся Михайлівна! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!