20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

З нагоди проведення Дня Відкритих Дверей, на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 22 листопада 2019 року відбудеться ІІІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва.

Метою олімпіади є виявлення та підтримка талановитих учнів, стимулювання їх до креативної діяльності, створення умов до творчого зростання обдарованої молоді в галузі хореографії.

До участі в Олімпіаді запрошуються учні старших класів загальноосвітніх закладів, позашкільних закладів мистецького спрямування та студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

Склад журі олімпіади формується із викладачів кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Контактна інформація:
(067) 810-92-98 – Людмила Михайлівна Андрощук, професор, завідувачка кафедри хореографії та художньої культури;
(096) 439-97-49 – Ольга Вікторівна Бикова, канд. пед. наук, доцент кафедри хореографії та художньої культури;

Заповнені анкети учасників просимо надсилати на електронну адресу kafedra_horeografii@ukr.net  з поміткою «Олімпіада».

Положення олімпіади

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ НА IХ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «КВІТУЧА КРАЇНА»!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ НА IХ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «КВІТУЧА КРАЇНА»!

13 травня в рамках творчого проекту «Тріумф-Фест» пройшов IХ Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального мистецтва «Квітуча країна». Оцінювали виступи конкурсантів високоповажне журі у складі: І. Каліновської (голова журі ‒ заступник директора з

ВОКАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО В СУЧАСНІЙ СОЦІАЛЬНІЙ КУЛЬТУРІВОКАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО В СУЧАСНІЙ СОЦІАЛЬНІЙ КУЛЬТУРІ

У всі часи мистецтво співу вважалося найбільш близьким до самої природи людини, а за своїми невичерпними можливостями співацький голос є найбільш досконалим музичним інструментом. Для того, щоб заблищати усіма яскравими

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО, ВОКАЛЬНОГО, ХОРЕОГРАФІЧНОГО, ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ТА ТЕАТРІВ МОД «КВІТУЧА КРАЇНА»ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО, ВОКАЛЬНОГО, ХОРЕОГРАФІЧНОГО, ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ТА ТЕАТРІВ МОД «КВІТУЧА КРАЇНА»

14-15 травня відбувся V Всеукраїнський фестиваль конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтва та театрів мод «Квітуча країна» (м. Умань). 15 травня проходив конкурс інструменталістів та вокалістів. Складі журі налічували справжні майстри