20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СЕМІНАР «ЗАПОБІГАННЯ ОДЕРЖАННЮ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ ТА ПОДАРУНКА»

СЕМІНАР «ЗАПОБІГАННЯ ОДЕРЖАННЮ НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ ТА ПОДАРУНКА»

З метою недопущення виникнення на факультеті мистецтв випадків отримання науково-педагогічними працівниками неправомірної вигоди та/або отримання подарунків 2 жовтня 2019 року відбувся семінар на тему: «Запобігання одержанню неправомірної вигоди або подарунка».

У ході проведення заходу з науково-педагогічними працівниками декан Терешко Інна Григорівна роз’яснила поняття подарунка та неправомірної вигоди, значну увагу приділила негативним наслідкам у разі притягнення особи до відповідальності у зв’язку із вчиненням корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Присутні розглянули встановлені Законом України «Про запобігання корупції» вимоги, заборони, обмеження, спрямовані на запобігання отримання неправомірної вимоги та відповідальність за їх порушення, а також що потрібно робити в разі виявлення чи отримання майна, що може бути неправомірною вигодою або подарунком.

Учасники також звернули увагу на необхідність здійснення відповідного моніторингу та вивчення міжнародного досвіду забезпечення доброчесності у діяльності закладів вищої освіти.

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ПОДАРУВАЛИ ГЛЯДАЧАМ ЧАРІВНУ КАЗКУ «ЛУСКУНЧИК»СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» ПОДАРУВАЛИ ГЛЯДАЧАМ ЧАРІВНУ КАЗКУ «ЛУСКУНЧИК»

Новий рік – це свято на яке чекають всі, а особливо маленькі діти. Так, студенти спеціальності «Хореографія» подарували глядачам чарівну казку «Лускунчик» (музика П. Чайковського, балетмейстери М. Петіпа та Л.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає старший лаборант кафедри хореографії та художньої культури Косенко Наталія Едуардівна. Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПІДКОРИЛИ СВОЇМ ТАЛАНТОМ УЧАСНИКІВ ХV МІЖНАРОДНИХ ЧИТАНЬ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА О. П. РУДНИЦЬКОЇТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПІДКОРИЛИ СВОЇМ ТАЛАНТОМ УЧАСНИКІВ ХV МІЖНАРОДНИХ ЧИТАНЬ ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА О. П. РУДНИЦЬКОЇ

6-7 грудня з ініціативи відділу теорії і практики педагогічної освіти імені І. Зязюна Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України відбулися ХV Міжнародні педагогічно-мистецькі читання пам’яті професора О. П.