20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НЕЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН СТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ НАД УДОСКОНАЛЕННЯМ СВОЄЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

НЕЗВАЖАЮЧИ НА КАРАНТИН СТУДЕНТИ-ХОРЕОГРАФИ АКТИВНО ПРАЦЮЮТЬ НАД УДОСКОНАЛЕННЯМ СВОЄЇ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Фізична підготовка в хореографії – процес виховання фізичних якостей, які є необхідними для успішного оволодіння хореографічними вправами, елементами, з’єднаннями і цілими танцювальними композиціями.

Розвитком фізичних якостей у цьому виді діяльності потрібно займатись систематично, тому дистанційне навчання не є перешкодою у розвитку студентів-хореографів.

Так, на заняттях з дисципліни «Гімнастика та методика навчання віртуозних рухів» (викладач – Тандитна Ірина Сергіївна) студенти активно працюють над удосконаленням своєї фізичної підготовки. Студент-хореографи розуміють важливість оволодіння рядом фізичних якостей, розвиток і удосконалення яких є основним завданням дисципліни.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Шановні колеги, дороге студентство! Щиро вітаємо Вас з державним святом України ‒ Днем Конституції. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Сьогодні свій День народження відзначає викладач кафедри інструментального виконавства Розумович Олександр Михайлович! Шановний Олександр Михайлович! Прийміть наші щирі вітання з Днем народження! Нехай доля буде до Вас привітною, життєва дорога

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА «ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ – 2019»СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА «ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ – 2019»

20 лютого в актовій залі корпусу №3 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся фестиваль-конкурс аматорського мистецтва «Пісенний вернісаж – 2019». Захід було проведено за підтримки Студради та Центру