20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

А чи задумувались ви колись, скільки прекрасного могли б зробити, зазирнувши в глиб своїх можливостей? Достатньо бажання та фантазії і руки створять багато прекрасних речей. Чи то маленька дрібничка, або ж майбутній шедевр – все це ваше творіння, ваша гордість, частинка вас самих.
Багато студентів окрім навчання знаходять час для маленьких див. Для одних це хоббі, для інших – майбутня професія. Писанкарство, бісероплетіння, фотомистецтво, декоративний розпис… Розмаїття захоплень вражає, а я маю честь представити деякі із них. Знайомимося з студентами спеціальності “Образотворче мистецтво”!

Студентка ІІ курсу 25 групи Павленко Олена

Студентка ІІ курсу 25 групи Павленко Олена захоплюється фотомистецтвом та виготовленням панно. Ось що вона каже про свої уподобання: «Ще з дитинства мене захоплювало заняття фотографією. Завжди хотілося знайти якийсь цікавий сюжет, сфотографувати його. Ще одним із моїх захопленнь – є вироблення різноманітних панно. Деякі із них-це обереги. Я багато читала про символіку компонентів слов’янських оберегів, та потім вирішила спробувати їх робити»

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

Студентка V курсу 53 групи Сергеєва Мар’я створює надзвичайно казкові новорічні іграшки в техніці петриківського розпису.

Студентка V курсу 53 групи Сергеєва Мар’я

Уявіть собі, прикрасити ялинку власним творінням! Також Мар’я вміло декорує посуд: останні з робіт – бокали, замовленні на весілля. Та студентка на цьому не зупиняється: своїми руками розписала столик та стіни. Цікавою роботою є родинне дерево у власній кімнаті.

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

Студентка V курсу 51-м групи Ященко Ірина створює паперові фантазії. Модульне орігамі та квілінг – одні із найпоширеніших сучасних занять з паперопластики.

Студентка V курсу 51-м групи Ященко Ірина

В її руках оживають дивовижні лебеді, яскраві метелики, різноманітні тваринки та ніжні квіти. Своїми роботами студентка радує викладачів та прикрашає інтер’єр власної кімнати. Також Ірина декорує елементами квілінгу живописні роботи та стенди. А ще вона прекрасно вишиває, створюючи маленьким хрестиком неймовірні узори та краєвиди.

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

В руках студентки V курсу 51-м групи Ярослави Сердюк оживає скло. Гармонія надзвичайно прекрасних робіт! Кожна з них має своє життя, свою історію і таємницю.

Студентка V курсу 51-м групи Ярослава Сердюк

Втім, найкраще розповість вона сама: «В техніці розпису на склі працюю близько 5 років. Вперше зацікавилась цією технологією познайомившись з роботами гуцульського майстра Івана Сколоздри. Його роботи були такими колоритними, по дитячому наївними з оригінальною тематикою… З часом з’явилась своя манера виконання. Особливо захоплює тема «Жінки»! Працюю масляними фарбами,часто використовую додаткові матеріали – туш,фольгу, контури для псевдо вітражу та ін.. Розпис на склі – це техніка яка ні трохи не сковує, саме тут стають можливими різні експерименти (колірна гама, форма, можливе продряпування, набризги та ін.)»

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

Щодо мене, я студентка V курсу 53 групи Олена Захарчук. Малюю, віршую, трішки співаю! Маю особливе захоплення до писанкарства.

студентка V курсу 53 групи Олена Захарчук

Мене зацікавлюють не народні мотиви, а створення чогось неординарного, химерного. Подобається розписувати дрібними елементами. Маю в цьому напрямку безліч планів! В майбутньому мрію про велику виставку власних писанок. Ще одним захопленням є квілінг. Створюю цікаві комбінації з квітів, силуети птахів, об’ємні композиції. Останнім часом відкрила для себе нове заняття – пишу статті, зокрема про ось таких талановитих людей.

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

Скільки б ви не мали справ, завжди знаходьте час для приємних дрібничок, відкривайте в собі нові можливості, таланти! І ніколи не забувайте про посмішку, адже все починається з позитиву!

студентка V курсу 53 групи мистецько-педагогічного факультету
спеціальності “Образотворче мистецтво” Захарчук Олена

2 коментарі до “ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ”

  1. Роботи просто неперевершені! Це ще раз переконує в тому, що наші студенти – найкращі в свої справі! Успіху Вам, натхнення, щедрої музи та міцного здоров*я! Творіть та радуйте нас подальшими шедеврами. Молодці! Ви найкраші!

  2. Молодці, дівчатка, дуже гарні роботи! Творіть завжди, натхнення вам, оптимізму і віри в свої сили! Нехай ваша доля складеться щасливо!

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

14 жовтня Україна святкує величне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Покрова Пресвятої Богородиці – одне з найшанованіших українським народом християнських свят. Цей день для нас, нащадків славних козаків, символізує зв’язок поколінь,

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні – 4 травня, свій День Народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства Умрихіна Оксана Станіславівна!   Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім,

НЕСТАНДАРТНИЙ ЗАХИСТ ІНДЗ СТУДЕНТАМИ-ХОРЕОГРАФАМИ З ДИСЦИПЛІНИ «ІНОЗЕМНА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)»НЕСТАНДАРТНИЙ ЗАХИСТ ІНДЗ СТУДЕНТАМИ-ХОРЕОГРАФАМИ З ДИСЦИПЛІНИ «ІНОЗЕМНА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)»

12 квітня студенти 21 та 24 груп спеціальності «Хореографія» на чолі з викладачем англійської мови Грітченко Іриною Анатоліївною провели цікавий та захоплюючий захист індивідуальних навчально-дослідних завдань. Ця подія стала справжнім