20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ІІІ ДИСТАНЦІЙНІЙ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ІІІ ДИСТАНЦІЙНІЙ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

На базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини впродовж червня 2020 року відбудеться IІІ дистанційна Всеукраїнська учнівсько-студентська олімпіада з музичного мистецтва.

Метою Олімпіади є виявлення та підтримка талановитої молоді, заохочення інтересу учнів та студентів до музично-теоретичних дисциплін, стимулювання їх до креативної діяльності, створення умов для творчості обдарованої учнівської та студентської молоді в галузі музичного мистецтва, обмін творчими досягненями між музикантами.

До участі в Олімпіаді запрошуються учні та випускники закладів спеціалізованої мистецької освіти та закладів загальної середньої освіти, а також студенти закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

До складу журі Олімпіади входять викладачі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Контактна інформація:

096-560-57-54 – Поліщук Анна Олександрівна, лаборант кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва.

093-924-31-50 – Семенчук Василь Васильович, завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва;

Для участі в Олімпіаді заповніть анкету учасника та надішліть за вказаною електронною адресою: kafedra_m@meta.ua

Положення олімпіади

Оргкомітет Олімпіади

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПОПЕРЕДНІМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПОПЕРЕДНІМ ЗАХИСТОМ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ!

20 грудня на кафедрі педагогіки та освітнього менеджменту відбувся попередній захист дисертації викладача кафедри інструментального виконавства Коваленка Анатолія Сергійовича. Тема дослідження «Тенденції розвитку вітчизняної інструментальної гітарної освіти у другій половині

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “МИСТЕЦЬКА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ”ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “МИСТЕЦЬКА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ”

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІ Всеукраїнської студентської наукової конференції «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 02 квітня 2015 р. на базі мистецько-педагогічного факультету Уманського

ВІТАЄМО З ДНЕМ ВСІХ ЗАКОХАНИХ!ВІТАЄМО З ДНЕМ ВСІХ ЗАКОХАНИХ!

Вітаємо із особливим святом – Днем всіх закоханих! І незалежно від того, зустрічаєте Ви його під романтичною Ейфелевою вежею чи в скромній кав’ярні, нехай же поряд буде людина, яка завжди