20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПЕРЕМОЖНИЦЯ ФОТОКОНКУРСУ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛА РЕЗУЛЬТАТИ ФОТОСЕСІЇ

ПЕРЕМОЖНИЦЯ ФОТОКОНКУРСУ «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛА РЕЗУЛЬТАТИ ФОТОСЕСІЇ

Що таке фотосесія? Фотосесія – це не просто повертітися перед камерою, посидіти у зручних позах і відвідати кожний куточок фотозони. Фотосесія – це насолода від себе, від процесу, від майбутніх світлин, від вашого образу й вашого настрою. Фотосесія – це не просто гарні фото і красиві фотозони. Фотосесія – це цілий букет емоцій.

Нещодавно такий букет емоцій отримала переможниця фотоконкурсу «Дівчина з обкладинки», що відбувся на факультеті мистецтв, магістрантка спеціальності «Хореографія» – Каріна Пушкіна.

Дякуємо фотографу В’ячеславу Раушенбаху за чудові фото для нашої Каріни!

Залишити відповідь

Схожі новини

Зустріч роботодавців із здобувачами спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія)Зустріч роботодавців із здобувачами спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія)

18 грудня 2023 відбулась зустріч викладачів кафедри хореографії та художньої культури з Радою роботодавців для спеціальностей: 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія). До складу Ради роботодавців ОПП «Хореографія» ОС

ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”

Шановні викладачі та студенти! Редакційна колегія збірника наукових праць студентів мистецько-педагогічного факультету «Мистецвознавчі студії» (Випуск № 8) приймає до друку матеріали (статті та тези) наукових досліджень з питань теорії, методології,

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ»

ПРОГРАМА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «Формування художньо-естетичної компетентності» 17 березня 2016 року, що проводиться на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманської загальноосвітньої школи № 1