20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ В УДПУ ПРОДОВЖЕНО ТЕРМІНИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

В УДПУ ПРОДОВЖЕНО ТЕРМІНИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Відповідно до рішення виконавчого комітету Уманської міської ради № 331 від 8 вересня 2020 року «Про додаткові заходи щодо недопущення поширення захворювань, спричинених коронавірусом COVID-19, під час масового паломництва брацлавських хасидів та наказу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини від 09 вересня 2020 року навчальний процес в дистанційному режимі продовжено до 21 вересня 2020 року (включно) для студентів усіх курсів.

Для студентів 1 курсів ОС «Молодший бакалавр», ОС «Бакалавр», ОС «Магістр» навчання проводитиметься з 15 вересня до 21 вересня (включно) також дистанційно.

Куратори академічних груп 1 курсу повідомлять студентам інформацію про форму та платформу проведення занять з використанням дистанційних технологій згідно з розкладом.

Поселення в гуртожитки здійснюватиметься з 21 вересня 2020 року з урахуванням Тимчасових рекомендацій МОЗ щодо організації протиепідемічних заходів.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДОПОМОЖИ БЛИЖНЬОМУ»ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДОПОМОЖИ БЛИЖНЬОМУ»

12 жовтня в актовій залі нового корпусу УДПУ ім. П. Тичини з ініціативи кафедри хореографії та художньої культури відбувся благодійний концерт «Допоможи ближньому» за підтримки профкому та студентської ради університету.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕБЕ, УМАНЬ!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ТЕБЕ, УМАНЬ!

Шановні викладачі, дороге студентство, гості сайту! Раді повідомити Вас, що взавтра наше рідне місто Умань святкує чергову 399-у річницю з дня заснування!!! До цієї дати присвячено багато святкових заходів і

У ХАРКОВІ ВІДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВІ ГОРИЗОНТИ»У ХАРКОВІ ВІДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВІ ГОРИЗОНТИ»

Підвищення рівня професійної майстерності є ключовою та далекоглядною позицією колективу кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Викладачі кафедри регулярно беруть участь у наукових та