20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ РАДА МОЛОДИХ УЧЕНИХ ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІНІЦІЮЄ ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОПИТУВАННЯ «НАУКОВА МОЛОДЬ В УКРАЇНІ»

РАДА МОЛОДИХ УЧЕНИХ ПРИ МІНІСТЕРСТВІ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІНІЦІЮЄ ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОПИТУВАННЯ «НАУКОВА МОЛОДЬ В УКРАЇНІ»

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України прагне бути максимально корисною та ефективною для українських молодих вчених, а тому ініціює проведення Всеукраїнського опитування «Наукова молодь в Україні», метою якого є вивчення потреби аспірантів і молодих дослідників країни та на основі отриманих результатів щодо запитів й проблем молодих учених оптимізувати пріоритетні напрямки діяльності РМУ при МОН.

Отримані результати допоможуть краще зрозуміти потреби молодих дослідників країни і за необхідності скорегувати й удосконалити діяльність РМУ при МОН.

Просимо молодих вчених заповнити опитувальник до 20 вересня 2020 року за посиланням https://forms.gle/yFrHLEhSV8n8Q4w36

Усю інформацію слід надавати без абревіатур та скорочень. Опитувальник є анонімним. Усі отримані дані призначені виключно для внутрішнього користування і не будуть передаватися третім особам.

З повагою,
Олеся Ващук, голова РМУ при МОН України

РМУ нагадує, що відповідно до частини 11 статті 1 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» молодими вченими вважають докторів наук і докторантів віком до 40 років і кандидатів наук, аспірантів, наукових співробітників та професорсько-викладацький склад віком до 35 років.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

7 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Балдинюк Надія Андріївна. Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя,

БІБЛІОТЕКА ОЧИМА ЧИТАЧІВ – РІЗНОБАРВНА КАЗКА, ХРАМ ДУХОВНОСТІ І ДОБРАБІБЛІОТЕКА ОЧИМА ЧИТАЧІВ – РІЗНОБАРВНА КАЗКА, ХРАМ ДУХОВНОСТІ І ДОБРА

У читальному залі №1 бібліотеки університету відбулося нагородження переможців творчого конкурсу «Бібліотека моїми очима», який тривав з 31 серпня по 30 вересня і дав реальний шанс проявити свій талант, ініціативність,

ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ ЯРОСЛАВА ІВАНОВАВИСТАВКА ЖИВОПИСУ ЯРОСЛАВА ІВАНОВА

“Ночі і дні залишили свій слід в моїх очах” – таку виставку в наше місто на запрошення ДІАЗ Стара Умань привіз молодий художник Ярослав Іванов. І на це запрошення прийшла