20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ «В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ І ШКОЛА ХХІ СТОЛІТТЯ»

НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ «В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ І ШКОЛА ХХІ СТОЛІТТЯ»

24 вересня 2020 року студенти 24 групи факультету мистецтв разом із викладачем кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Ткачук М. М. відвідали науково-дослідну лабораторію «В. О. Сухомлинський і школа ХХІ століття» в УДПУ імені Павла Тичини. Науково-дослідна лабораторія має багато здобутків. На її базі здійснюються фундаментальні дослідження проблеми розвитку ідей В. О. Сухомлинського у сучасній системі освіти. Студенти прослухали цікаву екскурсію, проведену Офелією Мікаелян та ознайомилися із педагогічною діяльністю педагога. Василь Олександрович Сухомлинський – великий педагог, мудрий учитель. В його палкому серці жила велика доброта і любов до всього світу. Він не лише навчав дітей, а й прищеплював кожному з них найкращі людські якості, виховував у них доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.

Продовженням екскурсії стало лекційне заняття з педагогіки та психології на якому була продовжена розмова про життєвий шлях та педагогічні ідеї видатного педагога. Студенти емоційно відгукнулися на перегляд документального фільму «Сонце Сухомлинського». Вони активно долучилися до розмови про непересічність особистості Василя Олександровича Сухомлинського та величезне значення його творчої педагогічної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІЧНА ПАМʼЯТЬ І БІЛЬ: П’ЯТІ РОКОВИНИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІВІЧНА ПАМʼЯТЬ І БІЛЬ: П’ЯТІ РОКОВИНИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Пʼять років тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули більше ста осіб, кілька десятків зникли безвісти, більше тисячі дістали

ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Шановні колеги, майбутні абітурієнти, батьки! Запрошуємо вас на День Відкритих Дверей факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, який відбудеться 2-3 березня 2018 року в приміщенні навчального корпусу

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОБОТІ VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

Шановні студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІІ Всеукраїнської студентської наукової конференції «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 20 березня 2020 року на базі факультету мистецтв Уманського