20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Шановні студенти та викладачі!

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за вашу нелегку, але дуже почесну працю, а головніше, за ваше ставлення до неї з любов’ю і творчою віддачею.

У цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, добробуту та нових професійних досягнень!

Зі святом Вас!

Залишити відповідь

Схожі новини

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

14 вересня 2022р. родина факультету мистецтв поповнилась новими студентами. Перше знайомство з першокурсниками на факультеті мистецтв відбулось онлайн. На зборах було розглянуто питання розпорядку та статуту роботи факультету; специфіку навчання за

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

  26 грудня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Лопушан Володимир Пилипович! Шановний Володимире Пилиповичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця зичимо доброго

ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня – річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС. У цей день 35 років тому сталася найбільша в історії людства техногенна катастрофа. Чорнобильська трагедія віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.